Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2972, Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Έρχεται μπαράζ κινητοποιήσεων - Ξεσηκώνονται οι γιατροί στα Νοσοκομεία-  Κηρύχτηκε η Παρασκευή 30 Νοέμβρη ως «Πανελλαδική μέρα λειτουργίας των Νοσοκομείων χωρίς ειδικευόμενους.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε συντήρηση και ανακατασκευή κιγκλιδωμάτων στη Λεωφόρο ΟΗΕ. Παραγωγοί παρουσιάζουν αυθεντικά προϊόντα της Αρκαδικής γης. Σεμινάριο – εργαστήριο στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης. Αποχή αποφάσισαν οι δικηγόροι της Τρίπολης μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου. Γενική συνέλευση στο Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ. Ανακοίνωση από τη Δ/νση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελ/σου για τα νέα μητρώα στους αιγοπροβατοτρόφους της Π.Ε. Αρκαδίας.
Ημερίδα στην Τρίπολη για Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Αισιόδοξος ο Λυκουρέντζος ότι θα εκταμιευθεί η δόση των 42 δις €. Νέες αντιμισθίες αιρετών σε περιφέρεια και Δήμους. Πληρωμές οφειλομένων στους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Χωριό των Χριστουγέννων» στην Πλατεία Άρεως.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε το Β’ ΜΕΡΟΣ Συνέντευξη με τον «βασιλιά» της Ξυλορακέτας στην Ελλάδα! «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ». Τέλος στην στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους της Γορτυνίας μετά την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Κοντοβάζαινας. Συνεχίζονται οι εργασίες πεζοδρόμησης στην οδό «Εθνικής Αντίστασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: