Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2973, Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» στο σημερινό φύλλο: Κανόνες λειτουργίας για πεζόδρομους και «Πετρινού» ζητά το Επιμελητήριο. Να μπει τάξη στο κέντρο της πόλης. Τι προτείνει για τραπεζοκαθίσματα. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα: Έκθεση ζωγραφικής και χορευτικό δρώμενο στην Τρίπολη! Εκδήλωση στην Τρίπολη για τον αγώνα των Χαλυβουργών. Συνελήφθη 76χρονη για οφειλές προς το Δημόσιο στην Αρκαδία.
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας και στα θέματα της επικαιρότητας: Υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία Άρεως. Για 10η χρονιά η Eurobank στηρίζει έμπρακα την Παιδεία. Ημερίδα στην Τρίπολη από την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία. Διανομή τροφίμων στους πολύτεκνους της Αρκαδίας. Διαβάστε επίσης για την στήλη με τα νέα για τους Αγρότες. Στην Τρίπολη έρχεται η Συνήγορος του Πολίτη. Εβδομάδα κινητοποιήσεων για τους νοσοκομειακούς γιατρούς. Εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας. Οργανώνονται οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία. Με τον Γερμανό ομόλογό του συναντήθηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Ημερίδα στο Άστρος για καινοτόμες και εναλλακτικές καλλιέργειες.
Επίσης διαβάστε για την ενθρόνιση ως Μητροπολίτη Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους του Θεόκλητου. Επίσης διαβάστε άρθρο του Νίκου Δελφάκη με τίτλο: «Χαράτσι και Νομιμότητα».
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Συνεχίσαν με νίκη οι έφηβοι του Αστέρα. Δεν τα κατάφεραν οι νέοι του Αστέρα. Η αγωνιστική δράση της Κυριακής στα τοπικά. Μπορούσε τη νίκη ο Παναρκαδικός με την Αχαϊκή, αλλά δεν τα κατάφερε. Τσιώλης: «Καθαρή και δίκαιη νίκη». Τέλος το αναλυτικό ρεπορτάζ της νίκης του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο που του δίνει τη δυνατότητα να ανέβει στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.
Τέλος στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδια» διαβάστε: Κατεδαφίστηκε η επικίνδυνη Μάνδρα στη Βίλα Τουρκοβασίλη. Κλειστά Φαρμακεία στην Αρκαδία. Αυξάνονται οι πιέσεις για να δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα «Παραδείσια-Τσακώνα»! Αναβλήθηκε η συνέλευση Δημοτικών Υπαλλήλων της Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: