Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2982, Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα  σχέδιο προεδρικού διατάγματος προβλέπει ότι και στην Αρκαδία θα συσταθεί γραφείο αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας στο τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε μεγάλη ανταπόκριση στην Τρίπολη για τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού. Χιλιάδες κόσμος στην ορκωμοσία της 124 ΠΒΕ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ. Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το «Χαμόγελο» στην Τρίπολη. Παράταση για τις αιτήσεις συμμετοχής σε πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων της Κυνουρίας. Με το νέο αρμόδιο Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα υγείας και προστασίας των καταναλωτών συναντήθηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Δ.Σ.  Τρίπολης. Παιδότοπος και παγοδρόμιο στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό» της Τρίπολης. δενδροφυτεύσεις θα γίνουν σε πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Τρίπολης. Διαγωνισμός «Καινοτομίας – Επιχειρηματικής Ιδέας» για νέους 18-30 ετών.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε βιντέο – ρετρό από την Κυριακή στο matrix του γηπέδου. Συνεχίζει «καταιγιστική» στην επίθεση με «άμυνα γρανίτη». Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε αυτοψία στα έργα της Κανδήλας. Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης για νέους ελευθέρους επαγγελματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: