Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2982, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα: Σύμβαση ανάμεσα σε Υπουργείο, Περιφέρεια και Δήμο  - ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΣΤΡΟΥΣ - Ανάγκη για την αποκατάσταση του προέκυψε μετά από τις ζημιές που υπέστη το κτίριο ύστερα από τον σεισμό του 2008, με επίκεντρο το γειτονικό Λεωνίδιο. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε οι κυνηγοί έφεραν την Ευρώπη στην Αρκαδία, με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπεκάτσας στην Αρκαδία. Τοποθέτηση Λυκουρέντζου υπέρ της παραμονής των στρατοπέδων της Τρίπολης. Δωρεάν τρόφιμα σε οικογένειες τρίτεκνων και πολύτεκνων της Αρκαδίας. Τρίπολη - Κανόνες Ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο- cyberbullying.
Ετήσια απογραφή αγροκτηνοτρόφων στη Μεγαλόπολη. Η εορτή του Αγίου Νικολάου στο μικρό χωριουδάκι Πάπαρι Αρκαδίας. Πρόσβαση στο μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ θα έχουν περισσότεροι καταναλωτές. Στο Άστρος η ημερίδα για τις εναλλακτικές καλλιέργειες. Νίκος Γιαννακόπουλος : Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο Μορέας της ευθύνες του. Το «Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων» απονεμήθηκε στον Αρκά συγγραφέα Θανάση Βαλτινό.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε με 8 αθλητές στα masters ο Όμιλος της ΑΕΚ. «Μία μπάλα για τα παιδιά» την Κυριακή. Τέσσερις παίκτες του ΣΕΦΑ στα TOP – 10. Γιάννης Μάνος: «Συγκινημένος που βρέθηκα και πάλι στην Τρίπολη». Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε τι αλλάζει στο σύνδεσμο Μεθυδρίου. Αποκομιδή απορριμμάτων άρχισε στην Τρίπολη. Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι των Δήμων της Αρκαδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: