Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2984, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Το 2013 θα λειτουργήσει το Μαλλιαροπούλειο. Ποιος είναι ο προγραμματισμός που υπάρχει στη δημοτική αρχή. Τριήμερο εκδηλώσεων ετοιμάζεται λίγο πριν την 25η Μαρτίου. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Στις 21 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια στο χωριό των Χριστουγέννων. Πρόσκληση αλληλεγγύης από ΕΡΑ και Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης. Τροχαίο με νεκρό λίγο έξω από την Τρίπολη.
Διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας και στα θέματα της επικαιρότητας: «Οικολογικά Χριστούγεννα» από το ΚΠΕ Καστρίου. Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού στο 6ο Συνέδριο της ΠΕΕΚΠΕ. Πρόταση πολιτικής για μία ολοκληρωμένη ανάπτυξη του τομέα της κτηνοτροφίας. Νυχτερινές εκτροπές της κυκλοφορίας σε τμήματα της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών. Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων από το Δήμο Γορτυνίας. Παρουσιάστηκε η «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης» στην Αρκαδία. Διετές πρόγραμμα για την κάλυψη των ανασφάλιστων, εξήγγειλε ο υπ Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος. Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους Δήμους.
Επίσης διαβάστε: «Ιδιαίτερα επιζήμια η πελατειακή λογική που συνεχίζει η Λαϊκή Συσπείρωση» λέει ο Παριφερειάρχης. Διανομή τροφίμων σε Φάλανθο και Κορύθιο. Ανέγερση γηροκομείου στην Καρύταινα. Χρήματα για οικογενειες που έχουν ανάγκη από την Ένωση Κυριών. Χριστουγενιάτικο παζάρι από το Ειδικό σχολείο Κάψια. Οικονομικά και Αγροτικά Νέα. Άρθρο της φυικοθεραπεύτριας Ουρανίας Αρφάνη για την Ινομυαλγία.
Στις αθλητικές σελίδες του σημερινού φύλλου των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Πλήρωσε και πάλι το κακό αγωνιστικό πρόσωπο στην άμυνα ο Αρκαδικός. Αναλυτικό ρεπορτάζ από το ματς Αγία Παρασκευή – ΣΕΦΑ Αρκαδικός. Τι έγινε στο ματς της 9ης αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών. Ντέρμπι στην Τρίπολη και αγχώδης νίκη για το Δρομέα Τρίπολης. Παύλος Νόντας: «Μία καινούργια ομάδα που θέλει χρόνο». Κουτσούγερας: «Από τα παιχνίδια που πρέπει να μας γίνουν μάθημα». Τι έγινε στα ματς της Α2 Γυναικών της 6ης αγωνιστικής. Αγωνιστική εκπλήξεων στο Α’ τοπικό. Η προσοχή στραμμένη στο Κύπελλο για τον Αστέρα.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας στην στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Τι αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για τις πιάτσες ταξί. Τα νέα δεδομένα για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: