Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2985, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Μεγάλες αντιδράσεις στην Πελοπόννησο -«ΟΧΙ» ΕΜΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ-. «Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και μάλιστα σε περίοδο βαθειάς ύφεσης, δεν θα αυξήσει τον τζίρο των εμπορικών επιχειρήσεων». Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Τη Δευτέρα ξεκινά το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του «Χαμόγελου» στην Τρίπολη, η κοινωνική λειτουργός του «Χαμόγελου του Παιδιού» μιλά αποκλειστικά στις «Αρκαδικές Ειδήσεις». Ευθύνη της αιρετής Περιφέρειας η αναθεώρηση του χωροταξικού σχεδιασμού και όχι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Κ. Ζαχαριάς: «Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ δεν είναι ασφαλισμένοι δεύτερης κατηγορίας».
Να φύγουν οι πράσινοι κάδοι από τις γειτονιές της Τρίπολης προτείνει ο Πέτρος Καλτεζιώτης. Ενημερωτική επίσκεψη του Φορέα Διαχείρισης στο Δημοτικό Σχολείο Δολιανών. "Η Αρκαδία γιορτάζει στο Κέντρο της Γης"‏. Εκδήλωση έναρξης για την Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού. Ενημερώσεις στα σχολεία της Αρκαδίας για το ασφαλές διαδίκτυο. Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας κατά την περίοδο των εορτών. «Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ 1.5 μήνα μετά το Εκλογικό Συνέδριο συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας και απαξίωσης». Οι φυσικοθεραπευτές Αρκαδίας παρέχουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Γιορτάζει το Πυροσβεστικό Σώμα. Γιορτή ανακύκλωσης στο γυμνάσιο Τυρού. Στο όρος Κτενιάς εξορμά ο ΣΑΟΟ.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΓΣ ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 3-0. Ήττες για ΓΣ Μεσσήνης και Σπαρτιατικό στο Α΄ τοπικό. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων σε τρεις δρόμους της Τρίπολης. Κινητοποίηση για να σβήσει η φωτιά στο Πλάτωμα – Υπόσχεση Τατούλη για αποκατάσταση και πάρκο στην παλιά χωματερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: