Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2993, Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες στο πρώτο θέμα Μειωμένος κατά 20,5% σε σχέση με πέρυσι - προϋπολογισμός … κρίσης στην Τρίπολη. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε πόλος έλξης το Χωριό των Χριστουγέννων στην Πλατεία Άρεως. Άνοιξε το «Παραδείσια – Τσακώνα». Την Κυριακή εγκρίνει προϋπολογισμό το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Στις 6 Ιανουαρίου στήνονται κάλπες σε δήμους και Περιφέρεια.  Πληρώνει ο ΕΛΓΑ στην Αρκαδία.
Επίσης διαβάστε στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας: Επίδομα ανεργίας πληρώνει ο ΟΑΕΔ. Θα παραμείνουν στα κτήρια που στεγάζονται τα δύο ΚΑΠΗ Τρίπολης για το πρώτο εξάμηνο του 2013. Κατάργηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου; Αναγνώριση του Χιονοδρομικού στο Προεδρικό Διάταγμα του Μαινάλου ζητούν οι ξενοδόχοι της Αρκαδίας. Πρωτοχρονιάτικη συναυλία από τη Χορωδία Τρίπολης. Γιορτινές εκδηλώσεις στη Στεμνίτσα. Παράταση αιτήσεων για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού. Εφαρμογή «Ανακαλύψτε τη Γορτυνία» για smartphones. Πολυσέλιδο Αφιέρωμα στη Γορτυνία από το περιοδικό ΕΠΑΘΛΟ. Ανοιχτό το γραφείο του Δημάρχου ανήμερα την Πρωτοχρονιά.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-1, μεγάλο διπλό στη Μεσσήνη το «τριφύλλι».
Προβληματίζουν τα συνεχόμενα ντέρμπι τους Δρομείς. Ανακοίνωση ΛΕ.ΜΟ. Τρίπολης. Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο κλειστό του ΑΚΔ Τρίπολης. Οι επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ της Γορτυνίας και οι ευχαριστίες στο Δήμαρχο. Τέλος στην στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου τα αιτήματα των Δήμων της Αρκαδίας για προσωπικό. Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης για το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: