Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2991, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανειακών συμβάσεων ζητά ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας – Ρυθμίσεις για τα δάνεια. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε συνάντηση Υπουργού Υγείας με τη διευθύντρια του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. «Αφήστε εκατό λουλούδια ν’ ανθίσουν» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Κυνουρίας. Αφιέρωμα για τη Γορτυνία στην τριμηνιαία έκδοση της Εταιρείας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων.
Αιτήσεις συμμετοχής στη «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης». Παραμονή Χριστουγέννων με την ΕΡΑ Τρίπολης. Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο από τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης. Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ν. Κυνουρίας. Συνεργασία Ανοιχτού Πανεπιστημίου με ΟΤΑ και Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί. Νέο πρόγραμμα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε μπήκε κανονικά στην προπόνηση ο Περόνε. Έχει ξεκινήσει η διάθεση των ημερολογίων των ASTERAS FANS. Χωρίς γήπεδο να προπονηθεί ο Παναρκαδικός. Με τέσσερις Πανελλήνιες διακρίσεις αποχαιρετά το 2012 ο Α.Σ. ΑΡΚΑΣ. Νέα μετάλλια για τους αθλητές του ΚΟΑΤ. Τέλος στην στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε μειωμένη τουριστική κίνηση αναμένεται τις γιορτές στην Ορεινή Αρκαδία. Εξαιρετική η συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού στην γιορτή ανακύκλωσης στον Τυρό Κυνουρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: