Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Φύλλο 3003, Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Τρόφιμα προσέφερε σε περισσότερες από 100 φτωχές οικογένειες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης- μεγάλη αγκαλιά προσφοράς από τους Κυνηγούς- Προγραμματίζεται νέα κίνηση αλληλεγγύης για το αμέσως επόμενο διάστημα. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Οργή στη Νότια Κυνουρία για την κατάργηση της εφορίας Λεωνιδίου. Πρόεδρος της Επιτροπής ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης ο Α. Μπούρας. Έντονη αντίδραση Λυκουρέντζου στη Βουλή για τη φρασεολογία της αντιπολίτευσης. 473 αυθαίρετα κτίσματα εντοπίστηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Πρόγραμμα με κονδύλια του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ξεκινούν αιτήσεις για τους εκπαιδευτές στα Δημόσια ΙΕΚ. Λάδι και φέτα θα μοιραστεί στους πολύτεκνους της Αρκαδίας. Οι τρίτεκνοι της Πελοποννήσου κόβουν την πίτα τους στην Τρίπολη. Στην Τρίπολη η συνδιάσκεψη των οργανώσεων της Χρυσής Αυγής. Συγχώνευση και Κατάργηση Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών: Οριακή νομιμοποίηση ενός παραλογισμού. Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του 2013 έκοψε το Κατηχητικό Σχολείο Τριπόλεως. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Κατηχητικό Σχολείο Αγ.Ανδρέα - Πραστού Κυνουρίας.
Προσφορές για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της Βιβλιοθήκης. Επιμνημόσυνη δέηση για τον Κολοκοτρώνη στο Ελληνικό Γορτυνίας. Ποια ένδειξη πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών στην Αρκαδία. Σε εκδήλωση για τους νεκρούς του ’49 στο Λεωνίδιο θα παραστεί η Χρυσή Αυγή.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Νίκη Βόλου – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 72-56 αναλυτικό ρεπορτάζ. Τι έγινε στα ματς της 12ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική Ανδρών. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα Παναρκαδικός – Εράνη Φιλιατρών 1-2. Τι έγινε στα τοπικά ματς ποδοσφαίρου της Κυριακής. Τέλος στην στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε Κώστας Τζιούμης: «Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ κατέληξε ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των συνολικών καταθέσεων και των δηλωθέντων εισοδημάτων μου». Δημοτικές εκλογές με χωριστό ψηφοδέλτιο για Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: