Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Φύλλο 3004, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Προτάσεις για το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος – στο επίκεντρο το Μαίναλο-  Αυστηρό προσδιορισμό χρήσεων γης και όχι οριζόντιες απαγορεύσεις ζητά η Περιφέρεια. Αντιδράσεις κυνηγών για το οικολογικό πάρκο.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε συντονιστικό για τη διενέργεια Εμβολιασμών Άπορων & Ανασφάλιστων Παιδιών στην Πελοπόννησο. Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αρκαδίας. Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής εκλέχτηκε ο Δ. Βόσνος. Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων στο Δήμο Γορτυνίας. Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας. Εκδήλωση από το Σύλλογο εργαζομένων στους Δήμους της Αρκαδίας. Εκλογές στην Αδελφότητα Κοντοβαζαινιτών.
Την πίτα του έκοψε ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης. ΣΑΟΟ - Κοπή πίτας στο χώρο του εξωκλησιού της Μεταμορφώσεως της Αραχαμίτας. Νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία. Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Απαγόρευση κυκλοφορίας στην εθνική οδό «Τρίπολης – Πύργου». Επιτυχής η εκδήλωση παρατήρησης πουλιών στην Περιοχή Απόλυτης Προστασίας του Υγροτόπου Μουστού. Παρατείνεται η προθεσμία για την ρύθμιση θεμάτων αυθαιρέτων. Αγρυπνία στο μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου.
Ἀρχιερατικό Μνημόσυνο την Κυριακή στην Τρίπολη. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θεολογικού Προγράμματος «Ορθοδοξία και Ζωή». της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγώνα Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης 0-1. Ακόμη μία καθαρή νίκη του ΣΕΦΑ απέναντι στην ΠΑΕ Αργής. ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 78-57, όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε το οικονομικό όφελος από την ενοποίηση των εφοριών της Αρκαδίας. Διεθνές ντοκιμαντέρ θα γυριστεί για την Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: