Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Φύλλο 3005, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Διαβάστε στην πρώτη σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: Στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας, παραχωρούν ισόγειο σε διώροφο κτίριο για να παραμείνει το ΙΚΑ στο Λεωνίδιο. Θα ακολουθήσουν εργασίες έτσι ώστε να λειτουργήσει η υπηρεσία ενώ θα κατασκευαστεί και ράμπα για τα ΑΜΕΑ. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Έργο ανάπλασης στην οδό «Γρηγορίου Λαμπράκη». Παράταση δόθηκε για πρόγραμμα ανέργων στην Αρκαδία. Συνεχίστηκε χθες η κατάληψη της ΔΥΟ Λεωνιδίου.
Διαβάστε επίσης στις υπόλοιπες σελίδες της εφημερίδας μας: Συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Παράταση για πρόγραμμα ανέργων. Η ΟΕΒΑ για το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές. Αναβλήθηκαν οι αποφάσεις για τις διοικήσεις της ΚΕΔΗΤ, του ΝΠΔΔ και των σχολικών επιτροπών. Συνταγματικές οι συνενώσεις δήμων που προβλέπει ο «Καλλικράτης» σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ. Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Οι περιστάσεις της χώρας απαιτούν σκληρή δουλειά». Την Τετάρτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Επίσης διαβάστε τα νέα για τους αγρότες, καθώς επίσης και τα Οικονομικά Νέα. Διαβάστε επίσης: Κριτική Παυλή στη δημοτική αρχή για σκουπίδια, έργα και ΚΑΠΗ. Ερώτηση στη Βουλή για τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού των μουσικών σχολείων. Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων από τον ΟΑΕΔ. Υγεία: Κακώσεις των μηνίσκων. Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού και ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ απελευθερώνουν ένα νεαρό τσακάλι και δύο γερακίνες. Στο 36% η «μαύρη» εργασία. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: «Κάτω τα χέρια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο». Σήμα κινδύνου από τους αλλεργιολόγους, για την καύση ακατάλληλων υλικών στα τζάκια. «Ξεμπλοκάρουν» έργα με την εφαρμογή του θεσμού των ελεγκτών δόμησης από το ΥΠΕΚΑ.
Στις αθλητικές σελίδες διαβάστε για τη νίκη και πρωτιά για την ομάδα του Νεοχωρίου μετά το ματς με τον Άρη Σκάλας. Πάλεψε το ματς ο Σύλλογος Δρομέων αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Σπαρτιατικό. Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του Αγγ. Τσιπούρα από τον Αστέρα. Η αρνητική προσέλευση στο ματς Κέρκυρα – Αστέρας.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και στη στήλη "Καλημέρα Αρκαδία": Φεύγουν δύο δημόσιες υπηρεσίες από την Τρίπολη; Εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη. Πρόβλημα θέρμανσης στο ΚΑΠΗ της πλατείας Βαλτετσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: