Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο 3023, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο πρώτο θέμα: Δικαίωση για το Σύνδεσμο Μαναριωτών Αττικής. Λύση για το Φωτισμό σε γέφυρα και στάση Μάναρη. Αναλαμβάνει ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα των Αρκαδικών Ειδήσεων: Θανάσιμος τραυματισμός 61χρονου κυνηγού στην Αρκαδία. Ομιλία για την εφηβεία στο Φιλοτεχνικό Όμιλο.
Στις εσωτερικές σελίδες και στα θέματα της επικαιρότητα διαβάστε αναλυτικά τα εξής: Την εξαίρεση των Γορτυνίων από τα διόδια της Νεστάνης ζητά ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για τις 20 Φεβρουαρίου. Εκδήλωση στην Τρίπολη: «3ο Μνημόνιο και συνδικαλιστικό κίνημα». Π. Τατούλης: «Πολιτικός εργολάβος στην λεηλασία του τόπου ο Τσίπρας». Δήλωση Πατσαρίνου για το Περιφερειακό Συμβούλιο. Άστρος-Ημερίδα «Παραγωγή Ελαιόλαδου και Οικολογία». Νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής στην Πελοπόννησο. Σε τακτική γενική συνέλευση προχωρά ο Τεγεατικός Σύνδεσμος.
Επίσης υλοποίηση Ιδιωτικών Επενδύσεων στην Αρκαδία. Κατάληψη χθες στο ΙΚΑ Τρίπολης. Τα αιτήματα των αγροτών στο «μπλόκο» της Νεστάνης. Μνημόσυνο για τους 212 Έλληνες πατριώτες που εκτελέσθηκαν στη θέση «Βίγλες».
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε: Πάλεψε ο Αρκαδικός αλλά «λύγισε» στην ανωτερότητα των πρωτοπόρων. Έντονο «άρωμα» από μπάσκετ το απόγευμα της Παρασκευής στην Τρίπολη. Κόλλησε και πάλι στο τελευταίο 15λεπτο η Άμιλλα και ηττήθηκε από την ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Ισόπαλο 2-2 το ντέρμπι σε επίπεδο Νέων για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Ολυμπιακό.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας «Καλημέρα Αρκαδία»: Προσλήψεις για την στελέχωση Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ανακοίνωσε ο Λυκουρέντζος. Συγκέντρωση εργαζομένων στις 20 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη. Σήμερα η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό JESSICA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: