Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο 3024, Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Στήριξη από τη Μεγαλόπολη. Ομόφωνο στήριγμα στους εργαζόμενους του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Επίσης στην πρώτη σελίδα διαβάστε: Ομιλία στη Χριστιανική Ένωση, Η Πελοποννήσος με δική της διακριτική ταυτότητα στις διεθνείς τουριστικές αγορές. «Ο πρωτογενής τομέας πρέπει όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά να στηριχτεί» λέει το Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Επίσης στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: «Οι επόμενες ενημερωτικές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας». Αποκαλυπτήρια προτομής στα Μάλλωτα Μεγαλόπολης. Την πίτα της έκοψε η Παγγορτυνιακή Ένωση. Σεμινάρια γονέων στην Τρίπολη. Επίσκεψη ΚΝΕ στις φυλακές των υπογείων του δικαστικού μεγάρου Τρίπολης. Στο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝ. ΠΕ. η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Καωνσταντινόπουλος. Το 59ο Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο. Έκδοση Κανονιστικού περιεχομένου Κυκλοφορίας στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου. Σε ποιο δρόμο της Τρίπολης θα γίνονται οι εξετάσεις για μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα. «Δεν αντέχουμε την εξαθλίωση» λένε οι Αρκάδες οικοδόμοι. Στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.
Στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Κοινή προσπάθεια για λειτουργία των κλιμακίων στο μπάσκετ. Η εικόνα της αγωνιστικής δράσης στην Α2 Εθνική Ανδρών. Η αγωνιστική εικόνα στην Α2 Εθνική Γυναικών. Την έκανε την «ζημιά» της η ΑΕΚ Τρίπολης. Ένα μήνα παράταση για το γήπεδο Φιλικών. Βραδιά ψυχαγωγίας το Σάββατο για την ΑΕΚ Τρίπολης. Η κοπή της πίτας του Πήγασου Άστρους.
Τέλος στην τελευταία σελίδα και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» διαβάστε: Τα έργα που θα ολοκληρώσουν τη νέα εικόνα στο κέντρο της Τρίπολης. Φοιτητικό Επίδομα – Ποιοι το δικαιούνται από την Αρκαδία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: