Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο 3027, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Προεραιτικό άνοιγμα τις Κυριακές για τα μικρά καταστήματα. Ξανά στο προσκήνιο το θέμα αυτό. Το Υπουργείο «δίνει» τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί προαιρετικά να εργαστεί. Στην πρώτη σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε επίσης: Εκδρομή στο μουσείο της ακρόπολης από  το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ. Εκδήλωση στη Δημόσια Βιβλιοθήκη για την Αρχαία Ελληνική μουσική. Κάηκε ζωντανός ασθενής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Επίσης στις εσωτερικές σελίδες και στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας διαβάστε: Το Σωματείο των Κουρέων και Κομμωτών Τρίπολης έκοψε την πίτα του. «Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των αγροτών» λέει το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Κάλεσμα συνταξιούχων της Αρκαδίας για την απεργία της 20ης Φεβρουαρίου. Στην Τρίπολη η Γεννηματά για εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Με εκπρόσωπους σωματείων Βορειοηπειρωτών συναντήθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Το αίτημα των πολιτικών συνταξιούχων Αρκαδίας. Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας. Επίσης διαβάστε: Θλίψη για το θάνατο αστυνομικού στην Αρκαδία. Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για την τουριστική προβολή της Πελοποννήσου. Κοπή πίτας και εκλογές στο Σύλλογο τριτέκνων Μεγαλόπολης. Νίκος Γιαννακόπουλος-Γιόβας: «Κάγκελα παντού… Τουλάχιστον αστειότητες». Στην απεργία θα συμμετάσχει το συνδικάτο ενέργειας στους νομούς της Πελοποννήσου.
Διαβάστε στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Χορταστικό παιχνίδι και χορταστικό «διπλό» στη Βέροια ο Αστέρας! Τσιώλης: «Πήραμε και πάλι τη θέση που χάσαμε τόσο άδικα». Πέρασαν από τη Βέροια και οι Νέοι του Αστέρα. Τι έγινε στα τοπικά ποδοσφαίρου της Αρκαδίας. Με το δεξί η πρεμιέρα του ΚΟΑ Τρίπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Φιλική νίκη ΣΕΦΑ, εκτός έδρας νίκη για Άμιλλα.
Τέλος στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» διαβάστε: Εγκαινιάστηκε έκθεση της Εταιρίας Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων Πελοποννήσου. Μεγάλη Συμμετοχή στην Κοπή της Πίτας του Τεγεατικού Συνδέσμου. Γενική συνέλευση στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Ακινήτων Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: