Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο 3028, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε στο φύλλο της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου 2013 και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: «Παγώνουν» οι προσλήψεις σε Δήμους και Περιφέρειες μέχρι το τέλος του 2016, σύμφωνα με επείγουσα εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για το θάνατο του Κώστα Μπρούσαλη. Ορειβατική διαδρομή στα Γεράνεια Όρη από τον ΕΟΣ. Δύο εκδρομές για τα μέλη του ΚΑΠΗ Τρίπολης. Κάλεσμα Δήμου Τρίπολης σε εθελοντές για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας: Σχολεία εντός και εκτός της προστατευόμενης περιοχής επισκέπτονται τον υγρότοπο Μουστού. Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας. Στοχευμένη προβολή της Πελοποννήσου στην Ιταλική αγορά. Περιφερειακή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη για τα προβλήματα των Δήμων και των Περιφερειών. Χρονοδιάγραμμα και πληροφορίες για ανάδειξη συνέδρων του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Αντιδρούν οι αστυνομικοί της Αρκαδίας στην επιχειρούμενη τροποποίηση συνδικαλιστικού Νόμου. Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης. Στην ευνοϊκή ρύθμιση του ΦΑΠ ζητούν οι ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Επίσης στα υπόλοιπα θέματα της τοπικής επικαιρότητας: Ως το τέλος Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το διαγωνισμό ποίησης στην Τρίπολη. Η πρόταση των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας. 
Στις αθλητικές σελίδες διαβάστε για το φιλικό παιχνίδι του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με την Καλαμάτα 80, με φωτορεπορτάζ και στατιστικά. Μεγάλο διπλό στο Κοντόπευκο για την Άμιλλα. Συνεχίζεται το προπονητικό πρόγραμμα στον Αστέρα. Τη νίκη έδωσαν στη Βέροια οι «νέοι» του Αστέρα. Το μεγάλο ρεκόρ του Ράγιος. Δεύτερος σε επίθεση και άμυνα ο Αστέρας! Ονειρεμένο ήταν το Ορειβατικό διήμερο στο Μαίναλο για τον ΣΑΟΟ! 
Τέλος στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» διαβάστε: Το εμπορικό Κέντρο στην Κορινθία θα αφανίσει την επιχειρηματικότητα σε πολλούς Νομούς της Περιφέρειας. «Σοβαρό πρόβλημα Υπερχρέωσης στην Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: