Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο 3029, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: «Στο επίκεντρο το πρόβλημα με τα σκουπίδια. Ένας απέραντος σκουπιδότοπος έχει γίνει η Τρίπολη. Διαμαρτυρία πολιτών σήμερα στην κεντρική πλατεία». Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας διαβάστε: Εκδήλωση του Επιμελητηρίου στον Τυρό για την παρουσίαση προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Ημερίδα στην Τρίπολη για τις δυσκολίες στη λεκτική επικοινωνία και μάθηση. Happening και μειωμένο εισιτήριο στο Χιονοδρομικό.
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες και στα υπόλοιπα θέματα της τοπικής επικαιρότητας: Το ψήφισμα της συγκέντρωσης του Εργατικού Κέντρου και της ΑΔΕΔΥ στην Τρίπολη. Σε προγραμματισμό προσλήψεων προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας. ΠΑΣΟΚ – Στην Τρίπολη μίλησε η Φώφη Γεννηματά. Το ΚΚΕ για τις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις & τα κοινά συλλαλητήρια και μπλόκα εργατών – αγροτών. «Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανώτατη εκπαίδευση στην Πελοπόννησο χωρίς ένα Κεντρικό Ισχυρό Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη. «Ουδέν νοσοκομείο κλείνει» λέει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Υπερχείλησε ο Λάδωνας στη Γορτυνία. Στο πλευρό των αγροτών η ΕΛΜΕ Αρκαδίας. Εκαπιδευτικό πρόγραμμα σε μαθητές της Τεγέας για την αρχαία ελληνική μουσική.
Διαβάστε επίσης: Στην Τρίπολη η 1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιριών Ελλάδας. Ο Π. Τατούλης ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ικανοποίηση Τατούλη για την προσωρινή διαταγή Πρωτοδικείου Τρίπολης για παραμονή υπαλλήλων στην εργασία τους. Νίκη απάντηση στους αμφισβητίες από το Δρομέα! Τον χορό της πραγματοποίησε η ΑΕΚ Τρίπολης. Χωρίς Μπαρτολίνι με ΠΑΣ Γιάννενα και Πανθρακικό. Πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του ο ΑΟ Τεγέας! Τι είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης για το γήπεδο Τεγέας. Έμφαση στην τακτική εν ‘ όψει του ματς με Σέρρες.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και την στήλη «Καλημέρα Αρκαδίας»: Λύσεις για 8 «καυτά» προβλήματα της Γορτυνίας ζητά ο Λύτρας! Δικαστικές αποφάσεις μπλοκάρουν το μέτρο της διαθεσιμότητας στην Τρίπολη. Οδηγούμαστε σε αναβολή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: