Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο 3032, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε στο φύλλο της 27/02/2013 και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Ποιοι δικαιούνται επίδομα στην Αρκαδία. Απόφαση για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοτελώς απασχολούμενους. Οι προϋποθέσεις και το ύψος του βοηθήματος. Διαβάστε επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Καρναβαλικές εκδηλώσεις 2013 στο Δήμο Μεγαλόπολης. Κατερίνα Κούκα και Λένα Αλκαίου στο χορό του Επιμελητηρίου! Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς «Στριφτόμπολα» και Δαρειώτου.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε στις εσωτερικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Ολοένα και αυξανόμενο το ενδιαφέρον των κατοίκων της Κυνουρίας για την ορνιθοπαρατήρηση στην προστατευόμενη περιοχή του υγρότοπου Μουστού. Νέα διοίκηση και δωρεάν χορήγηση τροφίμων από το σύλλογο τριτέκνων Μεγαλόπολης. Καρναβαλικές εκδηλώσεις 2013 στο Δήμο Μεγαλόπολης. Ημερίδα στην Τρίπολη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας 2013. Πολεμική Αεροπορία  - Κατάταξη στην Τρίπολη. Νέα διοίκηση στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ένα νέο Brand για τη Διεθνή τουριστική αγορά: Πελοπόννησος. Τον Απρίλιο ο 1ος Τσακώνικος αγώνας δρόμου. Διαβάστε τέλος το πολύ ενδιαφέρον δεύτερο μέρος του άρθρου του Κωνσταντίνου Γαλιώτου για το ΕΣΠΑ.
Στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε για τα εξής: «Μαχόμενος» έπεσε ο Αρκαδικός στις Σέρρες. Η επιστροφή της Δασκαλοπούλου στο γήπεδο όπου αναδείχθηκε. Τι έγινε την Κυριακή στα ματς της Α2 Μπάσκετ Γυναικών. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στον πρωτοπόρο. 
Διαβάστε τέλος στην τελευταία σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και της στήλης «Καλημέρα Αρκαδία»: Προσυνέδριο ανεξάρτητων Ελλήνων στην Τρίπολη με την παρουσία του Πάνου Καμμένου! Η Κυβέρνηση έχεο αποφασίσει να ιδρύσει ειδική οικονομική ζώνη στην Πελοπόννησο;


Δεν υπάρχουν σχόλια: