Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Φύλλο 3033, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: «Τι ισχύει για το Φοιτητικό Επίδομα; Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές της Αρκαδίας. Στα 1000 ευρώ καθορίστηκε το ύψος του. Επίσης διαβάστε στην αρχική σελίδα της εφημερίδας; Ποδηλατική εξόρμηση στο Αρχαίο Παλάντιο. Ο Δήμος Τρίπολης προετοιμάζεται για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Παρουσίαση βιβλίου στον Φιλοτεχνικό.
Διαβάστε επίσης στις «Αρκαδικές Ειδήσεις» και στις εσωτερικές σελίδες: Οι «15» που εκλέχτηκαν σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. «Μόνο οι ίδιες κοινωνίες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών» λένε οι οικολόγοι Πελοποννήσου. Το νέο διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Φιλοδένδρων Ζευγιολατιού.
Επίσης αναφορικά με τα άλλα θέματα τις επικαιρότητας διαβάστε: Αποτελέσματα των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Τα αποτελέσματα από τις τρεις πρώτες εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για το 2013. Ένα χρυσό, δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια για τον Α.Ο.ΠΟ.Τ. Τρίπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF. Συγχαρητήρια δίνουν οι εξωτερικοί φρουροί Τρίπολης στους συναδέλφους τους από τα Τρίκαλα για την υπόθεση Βλαστού. Απαξίωση του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου και λεηλασία τροχαίου υλικού. Προκήρυξη για τις προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερισσού Θεόκλητου παραυρέθηκε ο Μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος. Αιτήσεις για καταρτιζόμενους Διασώστες – Πλήρωμα Ασθενοφόρου στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες: Επισημοποιήθηκε η αναδιάρθρωση από την ΕΠΟ για την προσεχή τριετία! Γιάννης Καστρίτης: «Η συνέχεια για εμάς είναι ακόμη πολύ δύσκολη στην Α2». Επικράτηση στην Καλαμάτα και πρόκριση στο final-4 για Άμιλλα. Απέκτησε χορηγό φανέλας ο ΑΟ Νεοχωρίου! Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Ξυλορακέτας Κολοκοτρωναίων Τριπολιτσάς.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Προσυνέδριο ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Τρίπολη με την παρουσία του Πάνου Καμμένου! Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας του κοινωνικού ιατρείου του Δήμου Τρίπολης. Παράταση για τα πυρόπληκτα δάνεια ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Ταξιδιωτική εφαρμογή για την Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: