Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Φύλλο 3034, Παρασκευή 01 Μαρτίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο πρώτο θέμα: Επιδοτούμενα προγράμματα στην Αρκαδία. Για ανέργους και εργαζόμενους. Ποιους αφορά και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα του σημερινού φύλλου μας. Ο αποκριάτικος χορός των κυνηγών της Τρίπολης. Επιμορφωτικά προγράμματα και εκδρομές από το ΚΑΠΗ Τρίπολης. Το «20 χρόνια χρειάστηκαν» θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη.
Στις εσωτερικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε για τα εξής θέματα: Το σχέδιο «Αθηνά» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Οι αποφάσεις της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Συνέδριο από την Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων. Άνοιγμα στην Σκανδιναβική αγορά η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Περιφέρεια του Όσλο. Για μεθοδευμένο αδιέξοδο στο ζήτημα των σκουπιδιών μιλά το Κ.Κ.Ε. Αρκαδίας. Για προβοκάτσια κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή Τρίπολης. Θετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου για έργο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Παρουσίαση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ σε Λεβίδι και Άστρος.
Επίσης αναφορικά με άλλα θέματα της επικαιρότητας διαβάστε αναλυτικά τα εξής: Σύγχρονο σύστημα Πολιτικής Προστασίας για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου. Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση του 1ου Νηπιαγωγείου. «Περιφέρεια Πελοποννήσου» - Brand Name και στον Πολιτισμό. Στοιχεία για την μεταφορά μαθητών ζητά το Υπουργείο Εσωτερικών από τους Δήμους της Αρκαδίας. Εκδήλωση στη Μεγαλόπολη από το «Τρένο της Χαράς» για μικρούς και μεγάλους! Βραδιά διασκέδασης από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης. Ημερίδα με θέμα «Δυσκολίες στη λεκτική επικοινωνία και μάθηση – Ειδική γλωσσική διαταραχή». Ο χορός των εκδρομέων. Κόβει την πίτα της η δημοτική παράταξη του Σπύρου Τσιριγώτη στη Μεγαλόπολη. Δήμος υποχρεώθηκε από τον Άρειο Πάγο να καταβάλει αποζημίωση για τις ζημιές που προκλήθηκαν από πτώση δέντρου. Εφορίες – Ποινικές διώξεις για χρέη προς το δημόσιο άνω των 5000 ευρώ.
Επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Προβάδισμα στο φινάλε για την πρόκριση στους «4» οι Αρκάδες! Βάσω Δασκαλοπούλου: «”Σταθμός” η Τρίπολη για μένα». Κοπή πίτας και παρουσίαση εγκαταστάσεων από Σ.Α.Τρίπολης. Όμιλος ΑΕΚ και Αρκαδιανή συνδιοργανώνουν πάρτυ μασκέ την Κυριακή.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και την στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Τα νέα δεδομένα για το «καυτό» πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: