Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Φύλλο 3041, Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο και στο πρώτο θέματα της εφημερίδας: Προτάσεις για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και για τα τμήματα που λειτουργούν στην Τρίπολη, πραγματοποιεί η σύγκλητος για το σχέδιο «Αθηνά». Επίσης στην πρώτη σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Κούλουμα στην Τεγέα. Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα «δωρεάν διανομής τροφίμων». Ο αποκριάτικος χορός των τριτέκνων της Τρίπολης.
Στα θέματα της τοπικής επικαιρότητα και στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε αναλυτικότερα: «Μεγάλη επιτυχία το γλέντι των κυνηγών της Τρίπολης. Νέα διοίκηση στον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης. Μία διαφορετική πρόταση για απόκριες και κούλουμα στη Στεμνίτσα! Αποκριάτικο γλέντι στη Νεστάνη. Με μεγάλη επιτυχία το Αρκαδικό συμπόσιο από την Πολιτιστική Κληρονομιά. Άμεση λύση του προβλήματος με τα σκουπίδια ζητά ο Δημήτρης Παυλής. Καταργούνται τα εργαστήρια ποιότητα ελέγχου στην Πελοπόννησο! Απορρίφθηκε από το ΕΣΠΑ έργο ύδρευσης για τους Δήμους Μεγαλόπολης και Γορτυνίας. Ικανοποίηση στο Σύλλογο Γονέων για τις εξελίξεις στο Μουσικό Σχολείο.
Στα αθλητικά θέματα του σημερινού φύλλου των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Χρειάστηκε τον Ρ(άγιο)ς του ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς με τον Πανθρακικό. Τσιώλης: «Ιστορική στιγμή για τον Αστέρα». Ο Αστέρας τίμησε τον Λαδάκη. Δεν κατάφερε να κερδίσει στο Δώριο ο Παναρκαδικός. Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του Αστέρα. Νίκη τίτλου η Φαλαισία, νίκη ανόδου τα Βέρβενα. Το ντέρμπι της Β’ φάσης κέρδισαν τα Λύκαια!
Τέλος στην τελευταία σελίδα και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία», διαβάστε: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Τρίπολης. Ξεσηκώνονται φορείς της Αρκαδίας για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: