Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Φύλλο 3042, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο πρώτο θέμα: «Σε έκτακτη ανάγκη η Τρίπολη! Καταιγιστικές εξελίξεις για το πρόβλημα με τα σκουπίδια. Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις για να φύγουν οι λόφοι των απορριμμάτων από την πόλη. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα: Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αρκαδίας. Τροπολογία ζητά ο Δήμος για δωρεάν χρήσης από ακτήμονες και άπορους στην Τρίπολη. Σήμερα η εκδήλωση του Επιμελητηρίου για την παρουσίαση των δράσεων του ΕΤΕΑΝ ΑΕ.
Στις εσωτερικές σελίδες και στα θέματα της τοπικής επικαιρότητας διαβάστε επίσης: Από αποκριάτικο γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαντίου. Οι επόμενες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Τρίπολης. Το μοναδικό έθιμο με το «κάψιμο του μακαρονά» αναβιώνει στην Δημητσάνα! Τρίπολη – Ημερίδα με θέμα «Περιβαλλοντικός Άνθρωπος και Ανθρώπινο Περιβάλλον». Αποκριάτικο ξεφάντωμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρίου. Πόσο θα τους πληρώνουμε; «Σχολικοί κήποι και καλές πρακτικές βιολογικής γεωργίας» Καρναβαλικές εκδηλώσεις 2013 στο Δήμο Μεγαλόπολης. Στη συνάντηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με το νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας συμμετείχε ο Οδ. Κωνατντινόπουλος. Νέα ψηφιακή εφαρμογή «Click Arcadia». Ο Φορέας Διαχείρισης επισκέπτεται σχολεία της Κυνουρίας. Μουσικοφιλολογική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη.
Διαβάστε επίσης το άρθρο του Κωνσταντίνου Γαλιώτου, όπως και την ανακοίνωση της Μαντινειακής Συμπολιτείας με θέμα τα σκουπίδια.
Επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Διπλό μέσα στο ΜΕΤΣ με «φόντο» παραμονή στην Α2. Νίκες για Καλαμάτα ’80 και Κροκεές στην πρεμιέρα του γυναικείου. Λύγισε στην επανάληψη η ομάδα της Άμιλλας. Παραδόθηκαν τρόφιμα από τον Όμιλο ΑΕΚ στο Κοινωνικό Παντοπωλείου! Βαριά ήττα για τους Νέους του Αστέρα. Πιο εύκολα απ’ ότι περίμενε κέρδισε ο Σύλλογος Δρομέων.
Τέλος στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» διαβάστε: Νέα έρευνα αποκαλύπτει μεγάλη διαφθορά στην Πελοπόννησο. Ακόμα θυμάται ο Χαν τη χωματερή των Φιλικών στην Τρίπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: