Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Φύλλο 3043, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα πολλαπλασιάζονται αντί να λύνονται τα προβλήματα στις πυρόπληκτες περιοχές – Ψήφισμα Διαμαρτυρίας από τη Μεγαλόπολη-.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου παρουσιάστηκε στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Επίσης διαβάστε στις σελίδες του τρέχοντος φύλλου: Μικρό βοήθημα ζητούν οι πολιτικοί συνταξιούχοι Αρκαδίας.
Συνάντηση του Προεδρείου της ΠΕΑ με τον Αρκάδα Βουλευτή  Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη των Tour Operators  και Τουριστικών Δημοσιογράφων από το Ισραήλ. «Η παράδοση της διαχείρισης των σκουπιδιών σε ιδιώτες σημαίνει πολύ υψηλά τέλη» λέει το ΚΚΕ Αρκαδίας. ΕΑΣΑ- Ενημερωτική εκδήλωση για τους κτηνοτρόφους της Αρκαδίας. Διήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στα Κάτω Δολιανά. Έλα και εσύ στην πιο τρελή καρναβαλική παρέλαση. Αποκριάτικη διασκέδαση στις Ρίζες Τεγέας. Το Arcadia Portal έχει γενέθλια για τα 4 χρόνια λειτουργίας του. Ο Tonis Sfinos στο πάρτι μασκέ του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Ενημερωτική εκδήλωση στην Τρίπολη για το Πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης.
Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας στις αγροτικές εργασίες των κτημάτων της Μονής Προδρόμου. Οι εσπερινοί στο Λεωνίδιο κατά τη Σαρακοστή. Τρισάγια στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος. Στην Τρίπολη τμήμα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας του Ιατρού. Να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο «Κορίνθου - Τρίπολης – Καλαμάτας» ζητά το ΤΕΕ.
Στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» στο σημερινό φύλλο διαβάστε: Η αγωνιστική εικόνα της 19ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική Ανδρών. Έμαθε αντιπάλους και πρόγραμμα ο Απόλλωνας Τρίπολης. Η αγωνιστική δράση της 16ης αγωνιστικής στην Α2 γυναικών. Δεύτερη άμυνα, Τρίτη επίθεση ο Αστέρας. «Γδάρτης» ο Μάρτιος για τον Πανθρακικό στα ματς με Αστέρα. Συνεχίζεται το σερί του Ράγιος. Η αποστολή του Αστέρα για το ματς με Πλατανιά.
Τέλος στην τελευταία σελίδα και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» διαβάστε: Τι προβλέπει η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στους Δήμους Τρίπολης και Γορτυνίας. «Ναι» για Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιακό Τμήμα στην Τρίπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: