Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2925, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε στην πρώτη σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: Προχωρά το μεγάλο έργο της Πελοπονήσου. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων. Η χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια και κοινοτικούς πόρους. Ικανοποίηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα για τις εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας Ταξί. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτας για έργα στη σήραγγα Καλογερικού.
Στα υπόλοιπα θέματα της τοπικής επικαιρότητας διαβάστε: Τι προβλέπεται για το επίδομα θέρμανσης στην Αρκαδία. Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας. Τρεις θεματικές συνελεύσεις προγραμμάτισε η Επιτροπή Ανασύστασης ΠΑΣΟΚ Τρίπολης. Ανοιχτή επιστολή Σαββάκη σε Φούχτελ. Λυκουρέντζος: Εγώ τη λέξη «τρόικα» αποφεύγω να την αναφέρω». Θετικές εξελίξεις για το αεροδρόμιο της Τρίπολης. Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων σμηνιτών στην 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας της Τρίπολης. Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στην Μεγαλόπολη.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες το ρετρό αφιέρωμα στην Άμιλλα Τρίπολης. Τέσσερα χρόνια, 4 μήνες και 26 ημέρες της Άμιλλας και η πρόκληση της Κυριακής. Ο Καλαντζής και τυπικά στον Αστέρα. Πρεμιέρα για τις ομάδες νέων και εφήβων.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία». Απορρίφθηκε αίτημα για παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στην οδό «Γρηγορίου Ε’» στην Τρίπολη. Αναβλήθηκε η συναυλία της ορχήστρας σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ με τον Τριπολίτη Ερμηνευτή Κώστα Τουρνά. Συγκρότηση Επιτροπής Καθορισμού ορίων για περιοχές των Δήμων Τρίπολης και Μεγαλόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: