Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2932, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012


Διαβάστε στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Πράσινη Ανάπτυξη στο Λεοντάρι Μεγαλόπουλης. Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Στα έργα πεζοδρόμησης του κέντρου της Τρίπολης ο Γιάννης Σμυρνιώτης. Πέτρος Τατούλης: Θα διεκδικήσουμε χρηματοδόσητηση πολιτικών δομών που θα προάγουν την κοινωνική συνοχή.
Στις εσωτερικές σελίδες και στα θέματα της τοπικής επικαιρότητας διαβάστε: Rafting στο Λούσιο για τον ΕΟΣ Τρίπολης. Αναφορά στη Βουλή για τα προβλήματα των συνταξιούχων της Αρκαδίας. Απογραφή στον ΟΓΑ από την 1η Οκτωβρίου. Ερώτηση για το εργοστάσιο της «Ηλιόσφαιρας». Ψήφισμα διαμαρτυρίας από τους συνταξιούχους της Αρκαδίας. Αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν για σήμερα οι δικαστικοί επιμελητές. Πρωτοβουλία Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για Εφετείο Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη.
Όσον αφορά τις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας, διαβάστε: Ρεπορτάζ για τη φιλική αναμέτρηση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με τον ΑΟ Αγρινίου. Επικράτηση στο ντέρμπι για τον Αρκαδικό στους Παίδες, Πέρασαν άνετα οι έφηβοι του Αρκαδικού από τη Σπάρτη. Επίσης, επικυρώθηκε η αναδιάρθρωση στη Super League. Η κλήρωση του 6ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης το πρόγραμμα τόσο της Α’ όσο και της Β’ τοπικής κατηγορίας. Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Μεγάλα προβλήματα από τις επιδρομές αγριογούρουνων σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης. Προϊόντα της Μεγαλόπολης θα διατεθούν χωρίς μεσάζοντες στην Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: