Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2933, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα «Στοπ» από το Συμβούλιο της Επικρατείας – Δεν κλείνουν Ειρηνοδικεία. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Πέτρος Τατούλης: Ικανοποίησή για την έναρξη των εργασιών για το αρδευτικό και αποστραγγιστικό έργο στην περιοχή της Κανδήλας. Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις χθες στην Τρίπολη.
Σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα συμμετείχαν τρίτεκνοι της Μεγαλόπολης. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αξιοποιεί τη Google earth για τουρισμό και επενδύσεις. Φεστιβάλ νεολαίας Συνασπισμού στην Τρίπολη. Υποτροφίες σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ανακοίνωσαν τα φροντιστήρια της Τρίπολης. Κατάληψη από τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΤ στο κτίριο της «κάτω αγοράς»! «Αλληλογραφία» ανάμεσα σε δικηγορικούς συλλόγους για την λειτουργία του Εφετείου Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
Εκκλησιαστικές ειδήσεις. Επιτυχημένο συνέδριο στην Ελάτη Γορτυνίας. Η πραγματικότητα για τις αντικειμενικές αξίες και τις ζώνες τους καθώς και για το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε και τους συντελεστές του στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Σχολή γονέων θα λειτουργήσει στο νομό Αρκαδίας.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αγχώδης επικράτηση για τη Δόξα στη Μεγαλόπολη. Επιβλητική πρόκριση για τον Παναρκαδικό. Ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο Φιλικών…; Τρίτη στο Ενωσιακό της Τρίπολης η Μπουρτζουκλή.
Στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε Ακίνητο για τη στέγαση ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών ψάχνει ο δήμος Τρίπολης. Κτηνοτρόφοι σε απόγνωση – ζητούν ζωοτροφές για να μην πεθαίνουν τα ζώα τους. Νέα ιστοσελίδα για την προβολή της Γορτυνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: