Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Φύλλο 2934, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας - Σημαντικός ενεργειακός κόμβος η Πελοπόννησος.Συμφωνία  για την ίδρυση Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου Έρευνας για τη θαλάσσια αιολική ενέργεια.Επίσης μπορείτε να διαβάσετε με οινοποιούς και αμπελουργούς της περιοχής συναντήθηκε η Δημοτική Αρχή της Τρίπολης.Βαγγέλης Γούργαρης: «Το στρατηγικό σχέδιο είναι αντιαναπτυξιακό για τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου».
Το ψήφισμα της συγκέντρωσης του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για την απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου. Αντίδραση αστυνομικών Αρκαδίας για την άσκηση ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστή αστυνομικού.Αγιασμός στις νέες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης. Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στον ΕΛΓΑ Τρίπολης.Συμβολαιακή γεωργία στην Αρκαδία. Αίτημα για παράταση αποπληρωμής δόσεων δανείων του ΕΤΕΑΝ. Σε σχολικές μονάδες της Πελοποννήσου θα εφαρμοστεί το «Σχέδιο Προώθησης και Κατανάλωσης Φρούτων στα Σχολεία».
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Παανρκαδικός – Πέλοπας Κιάτου 0-1, αναλυτικό ρεπορτάζ.Δεύτερη η Αντωνίου στο Ενωσιακό της Τρίπολης. «Κολοκοτρώνεια» Tripolis tennis Open 2012.
Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου σε οικισμό της Ν. Κυνουρίας αποφάσισε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. 
Στην Αρκαδία οι νέες φυλακές που σχεδιάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης;


Δεν υπάρχουν σχόλια: