Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2935, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012


Διαβάστε στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Δωρεάν εξετάσεις για μαθητές της Αρκαδίας. Αρχικά σε Τρίπολη, Γορτυνία και Νότια Κυνουρία, μετά από σύμφωνη γνώμη των γονέων και δημιουργία καρτέλας του μαθητή. Επίσης στα θέματα της πρώτης σελίδας διαβάστε: Για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και του Δήμου Τρίπολης ενημερώθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης. Συνέλαβαν 44χρονο στην Τρίπολη για μη απόδοση ΦΠΑ.
Στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδες διαβάστε: Με διακοπή της μεταφοράς μαθητών προειδοποίησαν τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Βραβεία για την Αργυροχρυσοχοΐα Στεμνίτσας. Εκδηλώσεις στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Η επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης. Τατούλης: «Είμαστε στην τελική ευθεία για τη δημιουργία μηχανισμού Πιστοποίησης των Πελοποννησιακών προϊόντων. Θετικές εξελίξεις για τα έργα από τους πόρους του «Λιγνιτόσημου». Σημαντική παρέμβαση Βαλασσόπουλου για το στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Την Τρίτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης. Ερώτηση Ζαχαριά για κατάρρευση του ΕΟΠΥΥ και για αδιέξοδα της ακολουθούμενης πολιτικής στην πρωτοβάθμια περίθαλψη!
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Η Κατερίνα Μπερδούση, κολεγιόπαιδο στην Καλιφόρνια. Φιλικό την Κυριακή στο Άργος οι γυναίκες βόλεϊ του ΣΕΦΑ. Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Αρκαδίας. Με σημαντικές ζημιές οι πάγκοι του ΔΑΚ Τρίπολης. Σε κακή κατάσταση το ταρτάν στο ΔΑΚ Τρίπολης. Τις μεταγραφές του ανακοίνωσε ο Παγγορτυνιακός.
Τέλος στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και στην στήλη «Καλημέρα Αρκαδία», διαβάστε: 3D περιήγηση σε σημαντικά πολιτικά μνημεία του Δήμου Τρίπολης. Οι βασικοί στόχοι του στρατηγικού σχεδίου του Δήμου Τρίπολης μέχρι το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: