Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2949, Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα το Πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής Κλείνουν εφορίες στην Αρκαδία και ανοίγουν Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων σε Μεγαλόπολη, Λεωνίδιο & Δημητσάνα. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε κλειστή η εφορία Τρίπολης για δύο μέρες. Π. Βαλασόπουλος: «Ιστορική ευθύνη μας η αποτελεσματική διαχείριση των περιορισμένων πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Επίσημη επίσκεψη του Πρέσβη της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ προγραμματίζεται στην Τρίπολη.
Οι προτάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνέλευση του δικτύου παρακτίων περιφερειών Ευρώπης. Πρόσκληση κατάταξης Στρατευσίμων ΠΑ 2012 Δ’ ΕΣΣΟ. Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ταξί Θ. Λυμπερόπουλος. Τα προβλήματα των οδηγών ταξί άκουσε ο Περιφερειάρχης. Π. Τατούλης: «Να προσέλθουν ξανά στις δημοπρασίες για τα δημόσια έργα τα μέλη του ΤΕΕ». Συνεδριάσει τη Δευτέρα το βράδυ το Δ.Σ. Τρίπολης. Ειδικό πρόγραμμα Φωτοβολταϊκών Στεγών στην Πελοπόννησο. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Ξεκινάει με αισιοδοξία η χρονιά για τον Παναρκαδικό- αναλυτικό ρεπορτάζ. Αιχμές Πολύβιου για το ενδεχόμενο δεύτερου μπασκετικού συλλόγου στη Μεγαλόπολη. Δήλωση Μιχάλη Σμυρνιώτη: «Τον κόσμο η ομάδα τον έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ!». Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία Διπλή απεργιακή συγκέντρωση στην πόλη της Τρίπολης. Μέσω ΕΣΠΑ έρχονται προσλήψεις για τη φύλαξη των Αρχαιολογικών χώρων και μουσείων στην Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: