Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2950, Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε Αποκλειστική Συνέντευξη του Ακτινολόγου Κωνσταντίνου Καντζάβελου - 10 Απαντήσεις για τον καρκίνο του μαστού. Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε αλλάζει η ώρα την Κυριακή. Νέο έντυπο λογαριασμού αποστέλλει η ΔΕΗ. Αντιφασιστικό φεστιβάλ στην Τρίπολη.
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή του τμήματος Φωκιανός – Κυπαρίσσι». Ημερίδα από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου. Το πρωί η κινητοποίηση ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στην τρίπολη. Πρόταση στο ΕΣΠΑ για την ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα του Λεωνιδίου. Πρόωρη λύση της θητείας Λαουδιά στην υποδιοίκηση της 6ης ΥΠΕ. Ξεκίνησε το κατηχητικό σχολείο Τρίπολης. Σε καταγραφή συνταξιούχων και επιδοματούχων προχωρά ο ΟΓΑ.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 3-0. ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-1. Νίκες για Φαλαισία και Λεωνίδιο. Εκδήλωση του ΣΑΟΟ. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε απόφαση για να βελτιωθεί το Ντοκιμαντέρ «Τεγέα Παραγωγικότητα και παραδοσιακά προϊόντα». Σήμανση αφετηριών χώρου στάθμευσης Ταξί στην Τρίπολη. Όφελος 6.000 € από το κλείσιμο των Εφοριών στην Αρκαδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: