Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2951, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Διαμαρτυρία ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στην Τρίπολη «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ».Ποια είναι τα βασικά τους αιτήματα. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Πορεία διαμαρτυρίας για το Μουσικό σχολείο στην Τρίπολη.Με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας συναντήθηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.Πιστοποιημένη διανομή και δωρεάν διάθεση 280.000 αντιτύπων του νέου, επισήμου και εγκύρου Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού.
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Η παράταξη δεν ανήκει στα πρωτοκλασάτα στελέχη». Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας. Άρχισαν οι αντιδράσεις για την πρόταση συγχώνευσης 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης. Καταγγελία της αντιπολίτευσης στη Γορτυνία εναντίον της δημοτικής αρχής. Δημόσια ανακοίνωση του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας Γιάννη Μαρνέρη. Θέμα ημερών η έναρξη λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου στην Τρίπολη. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940, στην Τρίπολη Το πρόγραμμα εορτασμού της «28ης Οκτωβρίου» στη Μεγαλόπολη. Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος , Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Επαμ. Βοσυνιώτη «Προαναγγελλόμενος Θάνατος … για το Ίδρυμα Βοσυνιώτη».
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 79-72- αναλυτικό ρεπορτάζ. Τι έγιναν στα ματς της 2ης αγωνιστικής Α2. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ 1-0. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε έλεγχο στα έργα του Μεθυδρίου Αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Λύση στα σκουπίδια μέσω μονάδας Βιοαερίου προτείνει ο Τσιαμούλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: