Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2952, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης προς τις Περιφέρειες και τις Διαχειριστικές Αρχές «ΤΡΕΞΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ». Αυτόματη ανάκληση των πιστώσεων για τα έργα που δεν προβλέπεται να αντλήσουν δαπάνες ως το τέλος του έτους. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Θετικές εξελίξεις για το γενικό πολεοδομικό σχέδιο της Τρίπολης.
Με τον Ράιχενμπαχ συναντήθηκε ο Λυκουρέντζος. Προχωρά η διαδικασία για τη λειτουργία ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες στην Τρίπολη. Πείραμα «κοινωνικού δαρβινισμού» με θύματα τους φτωχούς, τους ανάπηρους και τους ανήμπορους. Συλλογή υπογραφών κατά του μνημονίου από το ΚΚΕ. Οι ημέρες λειτουργίας του Ναού της Ευαγγελίστριας
Στις 8 Νοεμβρίου γιορτάζει η 124 ΠΒΕ. Εκδήλωση – αφιέρωμα στην Τρίπολη για το Νικηφόρο Βρεττάκο. Πρόγραμμα «Τριπτόλεμος»: Ενημερωτικά σεμινάρια για υποψήφιους αγρότες. Κεφάλαιο Επενδύσεων για έργα υποδομής σε ΟΤΑ και θα αξιοποιηθεί η ακίνητη περιουσία των δήμων.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε  να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ  ΆΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 1-0. Συνεχίστηκε η προετοιμασία για Λιβαδειά για τον Αστέρα. Επτά παίκτες του Αρκαδικού στα TOP -10.
Στην  στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε προσλήψεις για τη φύλαξη – ανάδειξη – προστασία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της Αρκαδίας. «Όχι» στη μετακύλιση του κόστους σίτισης στους γονείς που έχουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς. Αυστηρά μέτρα λαμβάνει ο Δήμος Τρίπολης για τους μεγαλοοφειλέτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: