Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2953, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Αναβάθμιση για την 124 ΠΒΕ! Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας γίνεται Διακλαδικό Κέντρο Κατάταξης. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν κλείσει οριστικά το 11ο Σύνταγμα Πεζικού και τι θα γίνει με τις εγκαταστάσεις του. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα: Κλείνουν όλες οι εφορίες της Αρκαδίας πλην της Αρκαδίας στις 14 Ιανουαρίου 2013 πλην της Τρίπολης. Εκατοντάδες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών στα νοσοκομεία ελέγχει το υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε ο Α. Λυκουρέντζος. Η επίσκεψη Σαχινίδη στην Τρίπολη.
Στις εσωτερικές σελίδες τις εφημερίδας μπορείτε διαβάστε:  Αξιοποίηση μετρικού σιδηροδρομικού δικτύου Πελοποννήσου. Κινητοποιήσεις καθηγητών για τα νέα μέτρα. Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μιλήσουν στην Τρίπολη για την Ενέργεια και το Περιβάλλον. Σημαντικές αποκλίσεις στα οικονομικά και δήμων της Αρκαδίας διαπιστώνει το υπουργείου Εσωτερικών. Διαβάστε επίσης και απόψεις των κ.κ. Γιώργου Παπαηλία, Τάσου Παπαζαχαρία και Κωνσταντίνου Γαλιώτου.
Στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Δεν άλλαξε τίποτα στα 22 λεπτά με το ματς της ΑΕΚ Τρίπολης και της Δόξας Μεγαλόπολης να ολοκληρώνεται στο 1-1. Νέα νίκη για τους παίδες του ΣΕΦΑ. Προβλήματα με Τσουμπρίλο και Πάνου. Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Κολοκοτρώνεια 2012. Προβληματισμός για το κακό ξεκίνημα στον Παγγορτυνιακό. Σε κανονικούς ρυθμούς ο Ναβάρο.
Διαβάστε τέλος στην τελευταία σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία». Δεκάδες περιστατικά μέχρι και από νησιά του Ιονίου δέχεται κάθε χρόνο το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης! Ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για τη σύγχρονη προβολή της Τσακώνικης μελιτζάνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: