Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2954, Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις στο φύλλο του Σαββατοκύριακου,  μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα σημαντικές προτάσεις αποφάσισε να προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας για νέα έργα στο Λεωνίδιο. Επίσης, στο ΕΣΠΑ οι εργασίες προσβασιμότητας στον αρχαίο οικισμό Μουχλίου Αρκαδίας. Την Τετάρτη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη. Έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ.Δημοτικά σχολεία της Τρίπολης θα λειτουργούν απόγευμα με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τους μαθητές.
Παρέμβαση Τατούλη για την ενέργεια. Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για την επέτειο της «28ης Οκτωβρίου» στην Τρίπολη. Συνάντηση Αστυνομικών Ενώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λειτουργία ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στην Τρίπολη. Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την επίσχεση εργασίας των γιατρών. Παράταση μέχρι το Μάρτιο του 2013 για την ανέγερση του νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε την στήλη «Απόψεις», ο «φύλακας» φούλοπ και το παθητικό του Αστέρα. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε η λύση για το πρόβλημα έλλειψης οδηγών στο κέντρο υγείας Τροπαίων. Ενσωματώθηκε επίσημα το Ψυχιατρικό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο – Ξεκίνησε η μετακίνηση Προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: