Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2955, Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Διαβάστε στην πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Ξαναπλημμύρισε η Τρίπολη! Το πρόβλημα ξεκίνησε πάλι από την περιοχή του στρατοπέδου, μετά από μία δυνατή νεροποντή. Μεγάλες παρεμβάσεις προανήγγειλε ο Δήμαρχος Τρίπολης. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής της 6ης ΥΠΕ. Την Πέμπτη εορτάζει το παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στον περίβολο του Νοσοκομείου.
Στην υπόλοιπη θεματολογία της εφημερίδας διαβάστε: Σε διεθνή έκθεση στο Παρίσι συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μίσθωση των εγκαταστάσεων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου. Ανοικτή επιστολή τριτέκνων της Μεγαλόπολης προς βουλευτές. Να κλείσει τώρα η παράνομη χωματερή στο Βούτσι ζητά ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος. Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη.Παναγιώτης Αδάμης: «Να μην κλείσει κανένα σχολείο στη Βόρεια Κυνουρία». Επεισοδιακή η παρέλαση στην Τρίπολη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας: Πήρε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας στη Λιβαδειά ο Αστέρας. Τσιώλης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα». Αλβάρεζ: «Σημαντικό να παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας». Νίκησαν οι νέοι του Αστέρα στη Λιβαδειά! Μπαρτολίνι: «Κρατάμε τον ένα βαθμό». Νέα ήττα Παγγορτυνιακού, η αγωνιστική δράση των τοπικών ποδοσφαίρου. Στην 2η θέση η ομάδα 10αριών του Ομίλου ΑΕΚ.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας στην στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Ερειπωμένο το κτίριο του σχολείου στη Δημητσάνα. Η επίσκεψη του μουσικού σχολείου στην Τσεχία για το πρόγραμμα Comenius. Κάθε 28η Οκτωβρίου και επεισόδια στην Τρίπολη; Θετική απόφαση για την ίδρυση και λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Βιολογικών Προϊόντων στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: