Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Φύλλο 2956, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας μας διαβάστε: «Εξελίξεις με το νέο έτος για το Αεροδρόμιο. Τι ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης για σκουπίδια, σιδηρόδρομο και ΕΣΠΑ». Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα για την ανοιχτή επιστολή για να μην καταργηθεί το παράρτημα ΚΑΠΗ.
Διαβάστε επίσης στις σελίδες της εφημερίδας: Αφιέρωμα του Φιλοτεχνικού στο Νικηφόρο Βρεττάκο. Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μιλήσουν στην Τρίπολη για την Ενέργεια και το Περιβάλλον. Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας. Ο Γιάννης Φράγκος κατηγορεί το Δήμο Γορτυνίας ότι στηρίζει το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Δημητσάνας. Μαθητές και καθηγητές με το πρόγραμμα “Comenius” στην Τρίπολη. Βράβευση δύο σχολείων της Αρκαδίας από το Υπουργείου Παιδείας.
Επίσης διαβάστε στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας: Λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων στην Τρίπολη. Γιώργος Παπαδημητρίου: «Σημαντικές ζημιές στον κάμπο της Μαντινείας». Έγγραφο διαμαρτυρίας Δημάρχων αναφορικά με το πρόγραμμα Αριάδνη. Μείωση πληρωμής εισφορών στην Α.Ε.Π.Ι. από τα καταστήματα μαζικής εστίασης. Δημοτικό πολυιατρείο θέλουν να δημιουργήσουν στη Νότια Κυνουρία. Από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα ισχύσουν τα νέα κριτήρια για τα επιδόματα ανεργίας.
Στις αθλητικές σελίδες διαβάστε: Πλήρωσε την έλλειψη πάθους στην άμυνα και τη διαφορά ποιότητας ο Αρκαδικός στη Νέα Κηφισιά. Τι έγινε στα υπόλοιπα ματς της3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Γιάννης Καστρίτης: «Έδειξαν ότι είμαστε μία ομάδα». Κακό παιχνίδι, αλλά πολύτιμη νίκη για την Τεγέα. Διπλό στην Κάρτσοβα για την Αναγέννηση. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλαδικό τουρνουά ping-pong στην Τρίπολη.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Εξελίξεις μέσα στο Νοέμβριο για το δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτας; Νέα σημαντικά έργα ύδρευσης προωθεί ο Δήμος Μεγαλόπολης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: