Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2957, Πέμπτη 01 Νοεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Δύο σημαντικές αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου για τα έργα στην Πλατεία Άρεως. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε διεθνές συνέδριο στην Τρίπολη για το αρχαιολογικό έργο στην Πελοπόννησο. Ομάδα σχεδιασμού προγράμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε ένστολη διαμαρτυρία στην Αθήνα θα συμμετέχουν αστυνομικοί υπάλληλοι από την Αρκαδία. Ο Φορέας Πάρνωνα συμμετείχε στη γιορτή που έγινε στις Καρυές. Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχει παραδοθεί στους Πελοποννήσιους πολίτες το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα.
Επίσης διαβάστε σε θέματα της επικαιρότητας: Συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του κρατιδίου του Έσσεν της Γερμανίας. Νέα ερώτηση στη Βουλή για την έλλειψη προσωπικού στον ΕΛΓΑ Τρίπολης. Εκτός από την Τρίπολη και η Σπάρτη θέλει αεροδρόμιο. Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για κατοχή λαθραίου καπνού στην Αρκαδία. Οστεοαρθρίτιδα γράφει ο Βασίλειος Δ. Αθανασόπουλος MSc Φυσικοθεραπευτής.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-4. Πέντε παίκτες του Αρκαδικού στα TOP – 10. Προπόνηση κλιμακίου μπάσκετ στην Τρίπολη. Τέλος στην στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε η εκδρομή του ΚΑΠΗ στο Μέγαρο Μουσικής. Καστάνιτσα – γιορτή Καστάνου 2012: Πολιτισμός – ψυχαγωγία – προοπτική – ανάπτυξη – εθελοντισμός…

Δεν υπάρχουν σχόλια: