Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2958, Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: Λύση για τα σκουπίδια της Τρίπολης. Θετική εξέλιξη για το μείζον αυτό πρόβλημα. Άνοιξε ο δρόμος για να λειτουργήσει μονάδα διαχείρισης των απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο «Τρίπολη-Καλάματα». Κλείνουν τα φαρμακεία στις 7 Νοεμβρίου. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Τρίπολη.
Επίσης διαβάστε στις υπόλοιπες σελίδες της εφημερίδας: Απεργιακή συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου και ΑΔΕΔΥ την Τρίτη στην Τρίπολη. Στην πλατεία Πετρινού η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εργαζόμενους, ανέργους, εκπαιδευτικούς και φοιτητές στην Τρίπολη. Το ζήτημα των εκτιμήσεων των ζημιών από τις χαλαζοπτώσεις και η έλλειψη προσωπικού στον ΕΛΓΑ Τρίπολης. Πρόταση για να εμταχθεί το έργο «αποχετευτικό δίκτυο της Καρύταινας» στο ΕΣΠΑ. Ημερίδα στο Καστρί με θέμα τη γνωριμία με το βασίλειο των μανιταριών. Ημερίδα στην Κοντοβάζαινα για τις εναλλακτικές αγροτικές καλλιέργειες.  Ενημέρωση ομιλία στα μόνιμα στελέχη του 11ου Συντάγματος Πεζικού για την πρόληψη των εξαρτήσεων. Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Taxisnet. Η θέση των Αστυνομικών υπαλλήλων για το περιστατικό στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου: «Στιγμιαίο λάθος η χρήση χημικών». Πρόσθετη πληρωμή προκαταβολής ενιαίας ενίσχυσης έτους 2012, ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ σε 7300 δικαιούχους. Από την 1η Δεκεμβρίου η θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας του ΟΑΕΕ. Πέτρος Τατούλης: «Απορρίπτουμε τις αποκρατικοποιήσεις ως σκηνοθετημένη διαδικασία εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων». Το Σαββατοκύριακο ο «Άθλος Μαινάλου 2012» στη Βυτίνα! Διεθνής Εικαστική Έκθεση προς τιμή του Τεξανού – Αρκάδα Καλλιτέχνη Ζωγράφου και Δασκάλου Bill Komodore (Βασίλη Κουμουνδούρου). Ομάδα κληρικών και λαϊκών εργάστηκαν για τον καθαρισμό του Ιερού Μετοχίου του Αγίου Νικολάου, της Μονής Προδρόμου. Άρθορ του Δ. Μπερτζελέτου: «Ποιος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;». Νέα απεργία τη Δευτέρα στα ΜΜΕ.
Διαβάστε στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Καταιγιστική στην επίθεση με «απαντήσεις» και για την άμυνα η Φαλαισία. Απαντήσεις για το γήπεδο Τένις στο ΔΑΚ… Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα. Τέλος στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» διαβάστε: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο. Συζητούν ξανά στο Υπουργείο Παιδείας το ενδεχόμενο να ξαναλειτουργήσει το γυμνάσιο Δημητσάνας; Σημαντικά κοιτάσματα Πετρελαίου στην Πελοποννήσο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: