Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2959, Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε μεγάλο αφιέρωμα – Ο σημαντικός ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Περιφερειακό Φόρουμ στην Τρίπολη για την ενέργεια και το περιβάλλον. Τι είπαν οι πέντε ευρωβουλευτές που ήρθαν στην Αρκαδική Πρωτεύουσα.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ιατρικό εξοπλισμό μέσω ΕΣΠΑ διεκδικεί το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Μαθητές από όλη την Ευρώπη επισκέφθηκαν την Γορτυνία. Ο Φορέας Διαχείρισης συμμετείχε στην 29η Γιορτή του Καστάνου στην Καστάνιτσα Αρκαδίας. Παράταση καταβολής των εισφορών του ΙΚΑ ζητάει ο εμπορικός κόσμος. Στις 24 Νοεμβρίου η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Θεόκλητου. Τριήμερη απεργία από τους νοσοκομειακούς γιατρούς.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε έκλεισε ο Σιγκούνα και επίσημα ο Αρκαδικός. Τέλος την στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε ικανοποίηση στο Δήμο Τρίπολης για τις εξελίξεις σχετικά με τη μονάδα στερεών Αποβλήτων. Εγκαίνια για το κοινωνικό παντοπωλείο Τρίπολης – Ποιοι θα έχουν πρόσβαση. Μεγάλη ένταση μέσα στο ΠΑΣΟΚ και σκληρή δήλωση Οδυσσέα για Ξενογιαννακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: