Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2960,Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα από το πρόγραμμα Jessivca Νέα έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.Επίσης μπορείτε να διαβάσετε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου από γονείς και μαθητές του Μουσικού Σχολείου.Οδοιπορικό από το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος – «Η εκκλησία που παροικεί στην Τρίπολη».Από την 1η Ιανουαρίου του 2013 θα ισχύσει η επέκταση της ΔΕΑΥΤ στο σύνολο της εδαφικής περιοχής του Δήμου Τρίπολης.
Διευκρινίσεις από τη Χ. Ζαμπαθά για τις εξελίξεις με το ΚΑΠΗ Τρίπολης. Με τον Υπουργό Υγείας της Αλβανίας συναντήθηκε ο Α. Λυκουρέντζος. Στην 8η πανελλαδική άσκηση επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης συμμετείχε η ομάδα διάσωσης Αρκαδίας. Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης. Επιστολή του πρώην Δημάρχου Γόρτυνος προς τον Περιφερειάρχη για έργα. Κάγκελα στον πεζόδρομο Δεληγιάννη. Π. Τατούλης: «Δεν θα δεχθούμε την οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης του δρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας».
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννενα 2-0, αναλυτικό ρεπορτάζ. ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΌΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 81-63. Τέλος στην στήλη  Καλημέρα Αρκαδία   μπορείτε να διαβάσετε κυκλοφοριακές αλλαγές θα γίνουν σε δρόμο της Τρίπολης. Χρήματα εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών για τους πέντε Δήμους της Αρκαδίας.
Για εκλογές ετοιμάζονται οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ της Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: