Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2961, Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» Νέα στοιχεία σοκ από τη στατιστική υπηρεσία. Ανεργία 23,3 % στην Πελοπόννησο όταν πέρυσι ήταν στο 16,5% ΗΕλληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τον εποχιακά προσαρμοσμένο δείκτη ανεργίας. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Σε καταγραφή και μελέτες για προβληματικούς δρόμους της Αρκαδίας προχωρά η αιρετή Περιφέρεια! 33χρονη συνελήφθη στην Τρίπολη για χρέη 48.000 €. Στα 25 € θα κοστίζει η εισαγωγή σε νοσοκομείο!
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας: Παρουσίαση βιβλίου τη Δευτέρα στην Τρίπολη. Μουσική εκδήλωση με τον Δώρο Δημοσθένους στην Τρίπολη. Διακόπηκε το δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο μνημόνιο. Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης. Τη Δευτέρα συνεδριάζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων. Γραφείο για αγρότες συστάθηκε και λειτουργεί στο Δήμο Τρίπολης. Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Τρίπολης για τα προβλήματα του μουσικού σχολείου. Δεν κλείνει το παράρτημα του ΚΑΠΗ στην οδό «Παπαρηγοπούλου».
Επίσης διαβάστε για θέματα της τοπικής επικαιρότητας: Πλήρωση 32 κενώ θέσεων επικουρικών ιατρών σε περιφερειακά νοσοκομεία. Ο τρόπος και το κόστος αυτοαπογραφής των επιχειρήσεων ανακοινώθηκε από το Επιμελητήριο. Ανακοινώσεις για τα έργα στους οδικούς άξονες Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη. Διαβάστε επίσης τα άρθρα των ειδικών διατροφολόγων Δημήτρη Μπερτζελέτο και Βασιλική Δέδε για το Μητρικό Θηλασμό.
Τέλος στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας μας διαβάστε: Ο Ουσέρο το γκολ της 9ης αγωνιστικής. Συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς στην Κομοτηνή για τον Αστέρα. Τέσσερις παίκτες του ΣΕΦΑ στα TOP-10 της Α2. Με επιτυχία ο Άθλος Μαινάλου.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και την στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»; Ψηφίστηκε το μνημόνιο. Δύο «ναι» και ένα «όχι» οι Βουλευτές Αρκαδίας. Έργα για το δρόμο «Παραλόγγοι – Τριπόταμα» στη Γορτυνία; Με»διαθεσιμότητα» κινδυνεύουν άμεσα πολλοί Δημόσιοι Υπάλληλοι και στην Αρκαδία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: