Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2962, Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων» του σαββατιάτικου φύλλου: Θα αναστηλωθεί το κάστρο στο Παράλιο; Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας. Το αίτημα προς την Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Εκδηλώσεις μνήμης για την Εθνική αντίσταση . Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο στην Αρκαδία. Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση της «Μαντινειακής Συμπολιτείας».
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας: Υπόμνημα φοιτητών για τα προβλήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τρίπολη – Αφιέρωμα στο συνθέτη Δημήτρη Λάγιο. Κατά 29,6% έπεσε η οικοδομική δραστηριότητα στην Πελοπόννησο. Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στην Τρίπολη. Ξεκινά απογραφή συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Νέες κινητοποιήσεις από εργαζομένους του Δήμου. Ρυθμίσεις οφειλών προς το Δήμο Τρίπολης σε 60 δόσεις.
Επίσης η γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη. Τριήμερο δράσεων στην Τρίπολη για τη μέθοδο της φυσικής Καλλιέργειας. Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην κλείσει το Χημείο της Τρίπολης. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την προστασία καταναλωτή στην Τρίπολη. Άρθρο του κ. Τάσου Παπαζαχαρία, καθώς και οι στήλες Με μια ματιά, Καλημέρα κ. Πρόεδρε και Η πίσω πλευρά στα γεγονότα και πρόσωπα.
Στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε για τα τελευταία νέα του Αστέρα Τρίπολης. Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό από τον Παναρκαδικό. Πρόσκληση ενδιαφέροντος για σχολές προπονητών από την ΕΟΚ! Δουλεύει στις «αδυναμίες» της η Άμιλλα. Η αγωνιστική δράση στην Α2 σε Άνδρες και Γυναίκες. Επίσης στην τελευταία σελίδα και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» διαβάστε: Θα αξιοποιηθεί το κτίριο του Σανατορίου στα Μαγούλιανα Γορτυνίας; Υποβαθμίζονται τρία σημαντικά τμήματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Παραμένουν τα μεγάλα προβλήματα στο Βοσυνιώτειο – Έρχονται Παραιτήσεις;


Δεν υπάρχουν σχόλια: