Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2963, Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Θρίλερ με την απαίτηση της τρόικας για άμεση διαθεσιμότητα δημοσίων υπαλλήλων - θα δοθούν λίστες απολύσεων στην Αρκαδία; Επίσης μπορείτε να διαβάσετε, βέβαιος ο Περιφερειάρχης ότι θα λυθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών μέχρι το τέλος του 2015. Αντίδραση της Ένωσης Περιφερειών για τα τελευταία μέτρα. Ακυρώθηκαν οι εκλογές για το συμβούλιο διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη. "Πράσινο φως" για τη ρύθμιση παλαιών δανείων με εγγύηση του ΕΤΕΑΝ. Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων εξαγοράς τμήματος βοσκοτόπου από αποκατεστημένους κτηνοτρόφους.
Απάντηση της ΚΕΔΕ στον υπουργό Εσωτερικών για το θέμα της θέρμανσης των σχολείων. Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν δάσκαλοι και καθηγητές, την Τρίτη και την Τετάρτη. Ντοκιμαντέρ για το βίο και την πολιτική διαδρομή του Γρηγόρη Λαμπράκη. Δημοτικό ιατρείο θέλουν να λειτουργήσουν στη Νότια Κυνουρία. Για το 13ο Ανοιχτό TavloGroup ετοιμάζονται στον Πλάτανο Κυνουρίας. Σε νέες κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί. Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο Λεωνίδιο για τα Εισόδια της Θεοτόκου.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0, κατώτερος του αναμενομένου, άφησε βαθμούς στην Κομοτηνή. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το παιχνίδι Παναρκαδικός – Δόξα Νέας Μανωλάδας 3-2. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε τι αλλάζει στα Δημοτικά Συμβούλια και τους Δήμους της Αρκαδίας με το νέο μνημόνιο. Κλείνει η χωματερή στη Γορτυνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: