Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2964, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Το Υπουργείο Πολιτισμού άναψε «Πράσινο φως» για τη μονάδα σκουπιδιών, που θα λειτουργεί στον Άγιο Κωνσταντίνο. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Χωρίς σίτιση οι φοιτητές της Τρίπολης από το Σεπτέμβριο. Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων.
Διαβάστε επίσης στις σελίδες της εφημερίδας και στα θέματα της επικαιρότητας: Νέες θέσεις εργασίας για ευάλωτες ομάδες στους Δήμους Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Τρίπολης. Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ. Σχολές γονέων στην Τρίπολη από το Κέντρο εξαρτήσεων (σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ). Νέα σιδηροδρομική εκδρομή το Σαββατοκύριακο σε Αρκαδία και Πελοπόννησο. Αντιδρούν οι γονείς της Αρκαδίας για τα νέα μέτρα στο χώρο της υγείας. Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων τοποθετήθηκαν στην Πλατεία Πετρινού. Τράπεζα χρόνου από την ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας. Επίσης διαβάστε για την εγκύκλιο για την κατάργηση οργανικών θέσεων σε δημόσιες υπηρεσίες, περιφέρει και δήμους. Δωρεάν check-up για τους κατοίκους της Πουρναριάς στη Γορτυνία! 
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο η Άμιλλα επί του Ιπποκράτη Κω. Δεν τα κατάφερε ο Αρκαδικός στα Τρίκαλα και ηττήθηκε με 72-56. Πως είχαν τα ματς τόσο της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών όσο και Γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο. Τέλος στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία», διαβάστε: Έρανος από τους ομογενείς Αρκάδες της Αμερικής για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Ενίσχυση δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στο κέντρο του Οικισμού της Στεμνίτσας. Περιορισμοί προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα μέχρι το 2016!

Δεν υπάρχουν σχόλια: