Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2965, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε ότι δεν θα σταλούν στοιχεία για απολύσεις υπαλλήλων. Κάθετη διαφωνία για όλα τα μέτρα που αφορούν διαθεσιμότητα, μεταφορά ή μετάταξη. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Συλλήψεις στην Αρκαδία. Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες πεζοδρόμησης του κέντρου της Τρίπολης. Πρώτο Σύλλογος ο ΑΣ Λεωνιδίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWON DO Παίδων.
Στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Ορειβατική πορεία για τον ΕΟΣ στο Μαίναλο. Διήμερο αφιέρωμα στον ποιητή του Ταϋγέτου Νικηφόρου Βρεττάκου από τον ΣΑΟΟ. Το μήνυμα του ΠΑΜΕ Αρκαδίας για το Πολυτεχνείο. Εκδρομή και επίσκεψη αγροτών της Τρίπολης στην έκθεση “FRUIT LOGISTICA 2013” στο Βερολίνο. Ανοίγουν τα καλοριφέρ στα σχολεία της Τρίπολης. Κατατέθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για τη μελέτη του Ανάβαλου. Λυκουρέντζος προς Περιφερειάχρες Υγείας : «Ελέγξτε τις δαπάνες στα νοσοκομεία!». Ομιλία του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Ζαχαριά στην ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό. Τμήμα γυμναστικής γυναικών στη Βόρεια Κυνουρία.
Επίσης διαβάστε για τις αγροτικές εναλλακτικές καλλιέργειες στο επίκεντρο της ημερίδας στην Κοντοβάζαινα. Χρηματοδότηση του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού από το Πράσινο Ταμείο για το 2012. Παιδικό κουκλοθέατρο στην Τρίπολη. Αυξημένη δυναμική ένταξης και απορρόφησης κονδυλίων από το ΕΣΠΑ στην Πελοπόννησο. Συνελήφθη ένας 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος  για ληστεία στη Σπάρτη. Δημιουργία Παρατηρητηρίου για την πρόσληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Απογραφή συνταξιούχων ΙΚΑ. Αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος και κατάργηση φοροαπαλλαγών. Παράταση για επιδοτούμενο πρόγραμμα στην Τρίπολη.
Διαβάστε για το άρθρο του κ. Σάββα Σαββάκη με θέμα «Φορολογική Αποκέντρωση», καθώς επίσης και αρθογραφίες των κ.κ. Νίκου Δελφάκη, Δημήτρη Αποστολόπουλου και Δημήτρη Μπερτζελέτου. Στις αθλητικές σελίδες διαβάστε δηλώσεις του Γιώργου Τζήλου και του Τζανή μετά τη σπουδαία νίκη του Παναρκαδικού. Εγκαθίσταται ο εργολάβος στο γήπεδο Φιλικών!
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Γλιτώνουν την απόλυση οι Δημοτικοί Υπάλληλοι στην Αρκαδία τουλάχιστον για το 2012. Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων θα τοποθετηθούν σε όλο το κέντρο της Τρίπολης! Πυρ και μανία οι νεοδημοκράτες στη Μεσσηνία για την καθυστέρηση παράδοσης της παράκαμψης για τις στροφές στο δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: