Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2966, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ από την Αρκαδία. Ενίσχυση ανέργων για τις γιορτές. Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού για όσους ασφαλισμένους λαμβάνουν επιδότηση τακτικής ανεργίας. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Την Κυριακή το αφιέρωμα στο συνθέτη Δημήτρη Λαγό στην Τρίπολη. Αφιέρωμα στην επέτειο του Πολυτεχνείου στη Μεγαλόπολη.
Επίσης στις εσωτερικές σελίδες διαβάστε: Τη συγκυβέρνηση και τους 153 βουλευτές για τα νέα μέτρα καταγγέλουν οι τρίτεκνοι Μεγαλόπολης. Η σύσκεψη Λυκουρέντζου με τους επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών. Τι συζήτησε η επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη. Σε 30.000 διακοπές ρεύματος μηνιαίως λόγω μη εξόφλησης προχωρά η ΔΕΗ. Σύλληψη στη Νότια Κυνουρία για παράνομη κατοχή όπλων! Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του κτιρίου της Φάμπρικας στο Λεωνίδιο. Από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας η μεταφορά  των μαθητών στο Δήμο Μεγαλόπολης.
Διαβάστε επίσης: Εργασίες στο δρόμο Βελτεσινίκο – Αμυγδαλιά – Κυράς Γεφύρι. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Το πρώτο που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι η συνεργασία». Νέα σύλληψη για ναρκωτικά στην Τρίπολη. Συνεδρίασε η Ομάδα Εργασίας για την στρατηγική της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής – Ιονίου. Ξεκινά η προετοιμασία καταπολέμησης των κουνουπιών για το 2013 στην Πελοπόννησο. Οικολόγοι Πράσινοι από την Πελοπόννησο παρακολούθησαν το Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος. Ντοκιμαντέρ για το βίο και την πολιτική διαδρομή του Γρηγόρη Λαμπράκη από το σκηνοθέτη Στέλιο Χαραλαμπόπουλο.
Στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Έπιασε «160» ο Αστέρας στη Super League. Καλή εμφάνιση Κουρμπέλη με την ελπίδων. Ξεσπά με ανακοίνωσή της η Δόξα για όσα έγιναν στο ματς με τον Πανθυρεατικό. Κάλεσμα Αρκαδικού στον κόσμο. Ήττα για τις νεάνιδες του ΣΕΦΑ στο Βόλεϊ. Πέντε παίκτες του Αρκαδικού στο TOP-10. Τέλος διαβάστε άρθρο του Φώτη Αλεξόπουλο με θέμα «Ποιοι θέλουν να “κάνουν κακό” στον Αρκαδικό;»
Τέλος στην τελευταία σελίδα και την στήλη «Καλημέρα Αρκαδίας» διαβάστε: «Τρίπολη-Καλαμάτα» - Εξώδικο για την καθυστέρηση παράδοσης του τμήματος «Παραδείσια – Τσάκωνα». Ο Λυκουρέντζος για την πληρωμή 25 € στα Δημόσια Νοσοκομεία. Τεράστιες ποσότητες πετρελαίου κάτω από την Πελοπόννησο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: