Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2967, Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε  να διαβάσετε στο πρώτο θέμα ομόφωνη απόφαση δημοτικού συμβουλίου «Όχι» στις απολύσεις και από τη Μεγαλόπολη. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε διαφωνεί με τις απολύσεις υπαλλήλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Για προβλήματα στην δρομολογούμενη Διαχείριση Απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μιλούν επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ξεκινά επίσημα η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Με επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην Τρίπολη. Επεκτείνεται στην Αρκαδία η γεωγραφική ζώνη στην οποία αράγεται η επιτραπέζια Ελιά  ΠΟΠ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ». Θέατρο για τα παιδιά των Σχολείων στην Τρίπολη. Κανένα πρόβλημα θέρμανσης στα δημοτικά σχολεία της Τρίπολης. Γιορτή χειμώνα στην Αλωνίσταινα. Έκθεση Πελοποννησιακών Παραδοσιακών Προϊόντων Τουρισμού και Πολιτισμού θα γίνει στην Αθήνα.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Ατρόμητο. Πρόστιμο σε τρις ΠΑΕ. «Τρία στα τρία» ο όμιλος της ΑΕΚ στην Καλαμάτα. Σε φουλ ρυθμούς τα έργα του γηπέδου Κάρτσοβας. Τέλος στην στήλη του Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε σύμβαση για να τελειώσουν τα έργα στο Γηροκομείο Λεωνιδίου. Λύση μέσω ΕΣΠΑ για το δρόμο «ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ – ΠΑΡΑΛΟΓΓΟΙ»  στη Γορτυνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: