Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2968, Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Όλα όσα πρέπει να ξέρετε….δικαιούστε επίδομα θέρμανσης; Στη Β’ Ζώνη η Αρκαδία – Ποια είναι τα κριτήρια καθώς και η διαδικασία χορήγησης. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε η μέθοδος της Φυσικής Καλλιέργειας στο Δημοτικό Λαχανόκηπο της Τρίπολης. Καθαρισμός δασών και αλσών στο Δήμο Τρίπολης από 5μηνίτες της Κοινωφελούς Εργασίας. Συνάντηση μαθητών και καθηγητών στην Τρίπολη για την ημερίδα “EUROSCOLA”. Οι 17 υποψήφιοι για την εκλογή εξωτερικών μελών στο συμβούλιο διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Εκλογές στην Ένωση Δημητριωτών Γορτυνίας.
Κυλιόμενες 48ωρες αποχές αποφάσισαν οι δικηγόροι. Ημερίδα στο Λεωνίδιο για την Πράσινη Οικονομία και την  Απασχόληση. Η Αρκαδία αποκτά διεθνή συμφωνική ορχήστρα. Νέος Αρχηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα. Νέες διακρίσεις στους σπουδαστές και τους καθηγητές της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας.
Στις αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 87-85 – Επικράτηση στις λεπτομέρειες και νίκη «ανάσα» για τον ΣΕΦΑ. Δήλωση Γιάννη Καστρίτη. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος προπονήθηκε με την προαγωνιστική ομάδα του ΚΟΑΤ. ΑΕ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 48-40. Η αγωνιστική δράση του τοπικού την Κυριακή.
Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία δεν θα αργήσει η πληρωμή εργαζομένων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας της Αρκαδίας. Νέα παράταση για τα έργα στην Πλατεία Άρεως. Παραμένει τριεδρική η εκλογική Περιφέρεια Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: