Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2974, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας: Δυσκολίες για το Αεροδρόμιο της Τρίπολης. Τι προβληματίζει το Υπουργείο Ανάπτυξης. Παραμένουν άλυτα επιχειρησιακά προβλήματα και υπάρχει κίνδυνος της ασφάλειας των πτήσεων για να λειτουργήσει ως πολιτικό. Διαβάστε επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Νέα διοίκηση στο σύλλογο πεζοπόρων Τυρού. Εκδήλωση στην Τρίπολη για δασικούς χάρτες και σχέδια πόλης. Το Σάββατο η γιορτή του χειμώνα στην Αλωνίσταινα.
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας και στα θέματα της επικαιρότητας: Ημερίδα στην Τρίπολη για την οικονομική κρίση και την αλλαγή των διατροφικών και καταναλωτικών μας συνηθειών. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού». Να σταματήσουν οι διώξεις εργαζομένων ζητά το ΕΚΑ. Πρόγραμμα «ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ» για το 2013. Συνάντηση της Προεδρίας της ΠΕΑ με τον Ευαγ. Γιαννακούρα για τη διοργάνωση Ημερίδας στην Αθήνα με σκοπό την «τουριστική προβολή της Αρκαδίας». Την Παρασκευή η ημερίδα για την πράσινη οικονομία στο Άστρος!
Διαβάστε επίσης τις στήλες με Νέα για τους Αγρότες, Οικονομικά θέματα, αλλά και την στήλη βιβλίου. Επίσης για νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου. Λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2012 η Καταγραφή Φυσικής Παρουσίας των Συνταξιούχων του ΟΓΑ. Στήριξη δανειοληπτών για την εξαίρεση εκποίησης πρώτης κατοικίας λόγω χρεών  στα πιστωτικά ιδρύματα, από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης. Πελοποννήσιος ομογενής στην Αμερική έχει έναν από τους πληρέστερους αγγλόφωνους ταξιδιωτικούς οδηγούς στο διαδίκτυο για την Ελλάδα!
Στις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Πλήρωσε ο ΣΕΦΑ την όχι καλή άμυνα του δ’ δεκαλέπτου Τι έγινε στα ματς της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Πρώτη και άνετη νίκη για την Άμιλλα στην Α2. Πως είχε η αγωνιστική δράση στην Α2 Εθνική Γυναικών. Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και την στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Τα 8 «ανοιχτά» προγράμματα του ΟΑΕΔ! Μετακινήσεις και μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων το 2013 στην Αρκαδία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: