Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2975, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: «Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να λειτουργήσει Κοινωνικό Ιατρείο στην Τρίπολη για άπορους και ανασφάλιστους». Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρακτικού κυνηγιού στην Τρίπολη. Σταματά η αποκομιδή απορριμμάτων στην Τρίπολη.
Στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας διαβάστε: Ψηλά στην προτίμηση διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πάτρας ο Βυτιναίος καθηγητής Ιατρικής Π. Μέγας. Παρουσίαση Δίγλωσσου βιβλίου στην Τρίπολη. ΕΣΠΑ: Σε καθεστώς μεταβατικής στήριξης η Πελοπόννησος. Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών συνθηκών. Ο Ορφέας Τρίπολης στον εορτασμό των 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών πολέμων. Την Παρασκευή συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας.
Επίσης διαβάστε: Συζήτηση για το Βοσυνιώτειο στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Στις 7 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία στην 124 ΠΒΕ. Επιστολή -παρέμβαση- φορέων της Μεσσηνίας για το «Παραδείσια – Τσακώνα». Επισπεύδονται οι διαδικασίες σύνταξης και κύρωσης των δασικών χαρτών για το Κτηματολόγιο. Ερώτηση του ΚΚΕ για την προϋπηρεσία. Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα πληροφορικής για ανέργους της Αρκαδίας. Ανακοίνωση ΕΚΑ για τη διαθεσιμότητα. Απέρριψε το ΣτΕ τις αιτήσεις της ΟΤΟΕ, των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων και των μηχανικών για την μη ένταξη των Ταμείων τους στον ΕΟΠΥΥ. Νέα εκδρομή με τραίνο σε Αρκαδία και Πελοπόννησο. Νέες κινητοποιήσεις από τους δημοσίους υπαλλήλους. Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις τον Δεκέμβριο διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εργασίας.
Στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Δηλώσεις των παικτών του Αστέρα Τρίπολης Ουσέρο, Ντε Μπλάσις και Τσαμπούρη. Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Αστέρα. Δραστήριοι οι μικροί «Απολλωνιστές» στον Τυρό! Ανακοίνωση για τη διαιτησία εξέδωσε η ΑΕΚ Τρίπολης. Τιμωρία από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στους Μουστόγιαννη και Νεζερίτη του ΣΕΦΑ. Το πάλεψαν αλλά δεν άντεξαν στην Καλαμάτα οι Δρομείς!
Διαβάστε επίσης τις στήλες με τα νέα για τους αγρότες καθώς και τα οικονομικά νέα, καθώς επίσης και άρθρα του κ. Σάββα Σαββάκη, του κ. Γιώργου Παπαηλίου, αλλά και της διατροφολόγου κας Βασιλική Δέδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: