Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Φύλλο 2976, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Μεγάλες αντιδράσεις -ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ- και το μεταφέρουν στην Καλαμάτα - «Χτύπημα» κατά της πόλης και της τοπικής οικονομίας. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε να συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ζητά ο Παυλής. Το σκεπτικό της πρότασης Σαββάκη για τη συγκρότηση ενός κινήματος «δεν πληρώνω». Δήλωση Ζαχαριά ενάντια στις περικοπές συντάξεων και δώρων των ΑμεΑ. Προτάσεις από τον εμπορικό κόσμο για την αγορά εργασίας. Οργισμένοι οι Περιφερειάρχες.
Επιτυχημένη η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Philoxenia 2012. Αναδιάρθρωση και στην Πυροσβεστική. Μείωση μισθωμάτων ζητά το Υπουργείο Εσωτερικών από τους Δήμους της Αρκαδίας. Εκδήλωση για τα μέλη του ΚΑΠΗ. Το Σάββατο θα φωταγωγηθεί το «Χριστουγεννιάτικο δένδρο» της Βλαχέρνας. Θερμοκοιτίδα απασχόλησης στη Γορτυνία. Καθυστέρηση στη διερεύνηση συνθηκών του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπό Αιδεσιμολ. Δημητρίου Λυμπεροπούλου, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ 1940 – 1944.
Επίσης διαβάστε στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Όλα έτοιμα για το 7ο Κύπελλο ΚΟΑΤ. Τι δήλωσαν οι διοργανωτές και συνδιοργανωτές. Άρθρο του Φώτη Αλεξόπουλο για την πολυτέλεια να διαθέτει η Τρίπολη ένα άρτιο κολυμβητικό κέντρο! Προπόνηση-παρουσίαση από τον «Πασαρέλα» στην Τρίπολη την Παρασκευή στο 2ο Λύκειο! Απαιτητική προπόνηση για έναν απαιτητικό φίλαθλο ο ΣΕΦΑ! Τέσσερις παίκτες του Αρκαδικού στα TOP-10.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και την στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Ρυθμίσεις ζητά η Δημοτική Κοινότητα για πλατεία Αγίου Δημητρίου και ΙΚΑ. Στοιχεία για τον αριθμό των μεταφερόμενων μαθητών ανά Δήμο της Αρκαδίας περιμένει το Υπουργείο Εσωτερικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: